25 April 2024
MotoGPΔιεθνή Επικαιρότητα

Παπαπαύλου και Καρακώστας θα δοκιμάσουν στο Red Bull Rookies Cup 2015

Ο Νότης Παπαπαύλου και ο Δημήτρης Καρακώστας επιλέχτηκαν τελικά για να συμμετέχουν στις δοκιμές που θα τους δώσουν την δυνατότητα να προκριθούν για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Red Bull Rookies Cup του 2015!

Αυτή η επιλογή είναι πολύ σημαντική γιατί για το Red Bull Rookies Cup γίνονται κάθε χρόνο χιλιάδες αιτήσεις για να δοκιμάσουν να προκριθούν μιας και είναι ένα πρωτάθλημα που γίνεται παράλληλα με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP όπου το ακολουθεί στις περισσότερες πίστες και θεωρείτε ο προθάλαμος για την είσοδο οδηγών στην μικρή κατηγορία, Moto3, των MotoGP!

notis-papa

Για τον Νότη Παπαπαύλου, θα είναι η δεύτερη φορά που θα δοκιμάσει, αφού την προηγούμενη φορά είχε μια πτώση που του στέρησε την δυνατότητα να αποδώσει στο μέγιστο και να καταφέρει να προκριθεί. Ο Νότης είναι κυπελλούχος MiniGP Cup 2014 στην Ελλάδα και έχει αρκετή εμπειρία από αγώνες στο εξωτερικό. Φέτος τρέχει στο Moriwaki Cup όπου έχει κάνει μια σημαντική νίκη στο Assen της Ολλανδίας!

D-karakostas

Ο Δημήτρης Καρακώστας έχει μόλις έναν χρόνο αγωνιστικής εμπειρίας με imr μοτοσυκλέτες στο MiniGP Cup και μόλις τρεις αγώνες φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην κατηγορία Racing με Μοτοσυκλέτα 125cc, παρόμοια με αυτή που θα δοκιμάσει στο Red Bull Rookies Cup.

Ελπίζουμε να δούμε και τους δυο Έλληνες οδηγούς να τα καταφέρουν και να τους απολαύσουμε σε μάχες όπως τους έχουμε απολαύσει εδω στην Ελλάδα.

Τους στέλνουμε την θετική μας ενέργεια και σκέψη και τους ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιτύχουν τον στόχο τους!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events