19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΟΑΜ. Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Μ.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2014, ο πρόεδρος του ΣΟΑΜ κύριος Γεώργιος Πασσάς ανακοίνωσε με επιστολή του την παραίτησή του από το ΔΣ του ΣΟΑΜ για προσωπικούς λόγους, δηλώνοντας ότι η απόφασή του αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη. soamlogo

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΟΑΜ αφού ευχαρίστησαν τον Γιώργο Πασσά για την σημαντική προσφορά του στον ΣΟΑΜ από τη θέση του προέδρου, αποφάσισαν να προτείνουν στον νεαρότερο και ήδη διακριθέντα αγωνιζόμενο στο ΠΠΤΜ του 2013 Γιώργο Παπασταύρου να συμμετέχει στο ΔΣ καταλαμβάνοντας την κενή θέση, ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόταση.

 

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του ΣΟΑΜ και εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης -με εκλογές προς ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου- σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ΔΣ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου εκ των μελών του ΔΣ. Αποφασίστηκε ομόφωνα να εκτελεί χρέη προέδρου μέχρι τις επικείμενες εκλογές ο γραμματέας του ΔΣ Διονύσης Αχτύπης, εκτελώντας παράλληλα και τα χρέη του γραμματέα.

 

Ως εκ τούτου, η σύνθεση του ΔΣ του ΣΟΑΜ έχει ως εξής:

Εκτελών χρέη προέδρου

& γραμματέας:                   Διονύσης Αχτύπης

Ταμίας:                               Βασίλης Γερακίτης

Μέλη:                                 Σάνδρα Οικονομίδου

Γκουντούμας Λάμπρος

Γιώργος Κίτσος

Λευτέρης Πίππος

Γιώργος Παπασταύρου

 

Με την ευκαιρία της κοπής της πίτας για το 2014 σε λίγες ημέρες, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση όλων των αγωνιζομένων – μελών του ΣΟΑΜ για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα καθώς και τα δεδομένα που αφορούν ΠΠΤΜ 2014. Ο ακριβής χρόνος και τόπος της συνάντησής μας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Μετά τιμής

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ

SOAM-karosimaialogo

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events