29 March 2024
Dakar 2014HondaVIDEOS

Παρουσίαση του νέου Honda CRF450 RALLY. VIDEO!

Η ομάδα του HRC Honda είναι σε αναμονή στο Ροζάριο της Αργεντινής ενόψει του Ράλι Ντακάρ και μετά τον τεχνικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Otamendi,  ο Διευθυντής του HRC Team, Katsumi Yamazaki περιγράφει το νέο όπλο της Honda, το CRF450 RALLY .

Η Honda HRC επέστρεψε στο Ράλι Ντακάρ τον Ιανουάριο του 2013, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια απουσίας , πάνω σε ένα πρωτότυπο CRF450 RALLY  χρισμένο πάνω στο CRF450X enduro μοντέλο της Honda.

Το νέο μοντέλο διατηρεί την ηλεκτρονική έγχυση καυσίμου ( PGM – FI * ) , το σύστημα που έχει δείξει αποδεδειγμένη απόδοση στη σκληρή και στις μεταβλητές περιβαλλοντικές συνθήκες του Ράλι Ντακάρ .

Η νέα CRF450 RALLY θα χρησιμοποιηθεί από τους αναβάτες της HRC για το Ντακάρ 2014 και θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες ομάδες για αγώνες μοτοσικλέτας αργότερα το 2014 . Το νέο μοντέλο διαθέτει ένα εντελώς νέο κινητήρα , νέο πλαίσιο , νέο βραχίονα swing , πλαστικά και τρεις διαφορετικές δεξαμενές βενζίνης , με συνολική χωρητικότητα 35 λίτρων . Η ισχύς αυξάνεται και το συνολικό βάρος μειώνεται προκειμένου να προσφέρουν καλύτερη και ευκολότερο χειρισμό .

Το νέο Honda CRF450 RALLY έφθασε τον πρώτο του στόχο και πήρε τη νίκη στο Ράλι και τη νίκη στο Ράλι Merzouga τον περασμένο Οκτώβριο .

Honda presents the Dakar Rally bike: New CRF450 RALLY


CRF450 RALLY

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events