28 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Ποιος θα οδηγήσει το Panigale στο Πρωτάθλημα ???

Το μόνο «σίγουρο» είναι πως  Παναγιωτόπουλος και Συνιώρης δεν θα πάνε στην Ducati για το 2013.

Πολύς ο λόγος που γίνεται τις τελευταίες μέρες για το ποιος τελικά θα οδηγήσει το Panigale της Ducati που ήρθε στην Ελλάδα κατευθείαν από τα WSBK

560139_292733124187678_935519897_n

Αφού λοιπόν πέρασαν αρκετές ημέρες μετά και την επίσημη ανακοίνωση της Ducati Hellas για την δοκιμή από τους Παναγιωτόπουλο – Συνιώρη  και με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε η Ducati από την δοκιμή επικοινωνήσαμε με τους 2 κορυφαίους Έλληνες οδηγούς για να μας πουν αν τελικά κάποιος από τους δυο έχει «κλείσει» με την Ducati Hellas και βέβαια τις εντυπώσεις τους από την δοκιμή.

Και οι δυο οδηγοί είπαν για το Panigale  πως πρόκειται για μια καταπληκτική μηχανή με φοβερή δύναμη , εκπληκτική αίσθηση στην έξοδο της στροφής , με ένα κιβώτιο ταχυτήτων παρά πολύ καλό και  με ηλεκτρονικά που είναι μοναδικά.

Όσο για το φλέγον θέμα αν ένας από τους δυο έκλεισε συμφωνία να τρέξει το 2013 με την Ducati Panigale  , η απάντηση ήταν αρνητική και από τους δυο οδηγούς !

Ο Σάκης Συνιώρης μάλιστα μας ανακοινώσε πως για το 2013 θα τρέχει και πάλι στην κατηγορία των Supersport 600 με την ίδια πετυχημένη ομάδα του 2012 BOUUTOS,FRAGOS,R&D WORKSHOP,S1NIORIS R !

Ο Παναγιωτόπουλος θα τρέξει και αυτός για το 2013 στην κατηγορία των Supersport 600 με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα του 2012 Pierrakos Racing Team

Παρόλα αυτά η φημολογία οργιάζει , οι «διαρροές»  πολλές , εμείς μιλήσαμε με τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της Ducati Δ. Διατσίδη και μας διαβεβαίωσε πως όντως οι Συνιώρης και  Παναγιωτόπουλος δεν ήρθαν σε συμφωνία με την Ducati. Επίσης μας πληροφόρησε πως υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι οδηγοί που έχει καλέσει η Ducati για να δοκιμάσουν το Panigale και βέβαια  για έναν από αυτούς να κλείσει για το 2013.  Οι δοκιμές αργούν,  όπως μας ενημέρωσε ο Δ. Διατσίδη,  λόγο του εγκεφάλου που έχει πάει στην Ιταλία για κάποιες ρυθμίσεις. Οι οδηγοί που έχουν πάρει την πρόσκληση για να οδηγήσουν το Panigale είναι οι Κοντομάρος , Πίππος , Τσαλίκης, Μαρκεσσίνης, Παπασταύρου. Επίσης μας πληροφόρησε πως πρόσκληση πήρε και ο Αλεξ Παπαγεωργίου ο όποιος όμως λόγο της μακράς του συνεργασίας με την Yamaha όπως ήταν φυσικό αρνήθηκε, όλοι οι άλλοι «επίσημα» όπως μας είπε ο Δ. Διατσίδης δεν έχουν αρνηθεί την πρόσκληση να παρευρεθούν στην δοκιμή αν και οι φήμες για διάφορες απαντήσεις οργιάζουν  όπως είναι αναμενόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εμείς ρωτήσαμε τον Δ. Διατσίδη και μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχαμε πως  η Ducati Hellas δεν δίνει την δυνατότητα στον οδηγό που θα τρέξει με το Ducati Panigale   να φέρει τους δικούς του χορηγούς αλλά και τους μηχανικούς , οπότε αυτόματα προκύπτουν αρκετά προβλήματα για τους οδηγούς , κυρίως τεχνικής αλλά και οικονομικής φύσεως.

Όπως μας πληροφόρησε σχετικά με το τεχνικό κομμάτι ο αρχιμηχανικός της Ducati την επομένη της συζήτησης μας θα έφευγε για Ιταλία ώστε να παρακολουθήσει το «σχολείο» Ducati Corse , δηλαδή να εκπαιδευτεί από το αγωνιστικό τμήμα της Ducati κάτι πολύ σημαντικό.

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής λένε πως την Δευτέρα στα Μέγαρα θα δοκιμάσει ο Κώστας Κοντομάρος και ο Γιώργος Παπασταύρου και από ότι όλα δείχνουν η Ducati Θέλει τον «μικρό» Παπασταύρου και όλες οι πληροφορίες λένε πως  τείνουν να κλείσει εκεί τελικά η υπόθεση !

Έτσι λοιπόν περιμένοντας την Ducati να βρει τον εκλεκτό για την σέλα του Panigale οι φήμες περνιούνται και δίνουν , οι πληροφορίες έρχονται και πάνε και δεν ξεκαθαρίζει τίποτα και κυρίως με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που βγαίνουν μετά από τόσες μέρες ενώ δεν υπάρχει καμία συμφωνία δεν ξέρουμε  κατά ποσό όλο αυτό βοηθού στο να μην μετατραπεί σε τραγέλαφο μια σπουδαία προσπάθεια της Ducati να δώσει μια αίγλη με μια εργοστασιακή ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος πάντως των Ducatista στην Ελλάδα γράφουν στα φόρουμ  ότι όλο αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο ……….εμείς από την άλλη ελπίζουμε να προσγειωθούν όλες οι πλευρές και να μην κάνουν τους υπευθύνους της Ducati να μην ασχοληθούν ξανά με το Ελληνικό πρωτάθλημα …….………. οι εξελίξεις θα δείξουν.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events