17 April 2024
Honda

Πρώτη ματιά στην “σκουτερο-μοτοσυκλέτα” της Honda

Αν θέλετε και άλλες απόδειξης για νέο, μεγαλύτερο, και πιο ροπάτο δίτροχο υβρίδιο, scooter και μοτοσυκλέτας, που ετοιμάζει η Honda, τότε σταματήστε να ψάχνετε γιατί έχουμε υλικό που διέρρευσε ο ίδιος ο CEO της εταιρίας, Takanobu Ito.

Αν και είναι ακόμα ενα ασαφές σχέδιο, οι γραμμές φανερώνουν οτι το ντιζάιν είναι παρόμοιο με του DN-01, το οποίο επίσης ήταν ένα (αποτυχημένο) υβρίδιο scooter/μοτοσυκλέτας. Παρα τις γενικολογίες του, ο Ito φανέρωσε οτι το νεο μοντέλο θα είναι κατάλληλο και για καθημερινή χρήση, αλλά και για τουρισμό, και οτι θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο/ναυαρχίδα της Ηonda στο Kumamoto, και θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά των ΗΠΑ.

 Κοιτάζοντας το σκίτσο είναι δύσκολο να μη φανταστείς οτι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ίδιο με το DN-01, αλλά ελπίζουμε μετα την παταγώδη αποτυχία του, οι Ιάπωνες να έμαθαν από το λάθη τους.

Οι φήμες μιλούν για κινητήρα άνω των 1000 κυβικών, και πιθανότατα των 1200 v4 του vfr, θα πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι τα αποκαλυπτήρια το φθινόπωρο για να μάθουμε την αλήθεια.

Του Δημητρη Δημητρίου © Biker Spirit

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events