28 March 2024
motoGP 2014

Πρώτοι βαθμοί του Laverty για το 2014 !

Ο δέκατος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP στην Indianapolis ο Michael Laverty κατάφερε και πήρε τους πρώτους βαθμούς για το 2014.
70laverty_gp_9437-2_slideshow_169
Με τον Laverty να τερματίζει στην 14η θέση και τον ομόσταυλό του τον Broc Parkes να τερματίζει στην 15η θέση, ήταν η πρώτη φορά σε τρία χρόνια της ομάδας PBM’s στο MotoGP που και οι δυο αναβάτες της κερδίζουν βαθμούς στον ίδιο αγώνα.

Ο Laverty δήλωσε με ενθουσιασμό, “Επιτέλους έχω βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας! Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά μου άρεσε, έπιασα μέχρι και τον Colin Edwards στα μέσα του αγώνα, αλλά δεν μπορούσα να περάσω.  Είχα το ρυθμό για να καλύψω τη διαφορά, αλλά ο κινητήρας του Yamaha έχει περισσότερη δύναμη από εμάς και αυτό μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Είμαι  χαρούμενος και αισθάνομαι ότι αυτός ο αγώνας και η πίστα ήταν πολύ δύσκολη για την μοτοσυκλέτα μας αλλά εμείς ως ομάδα καταφέραμε να βρούμε ένα καλό ρυθμό και να έχουμε μια καλή απόδοση σήμερα. ”

23parkesbroc,gpassen_ds-_s5d4177_slideshow_169

Ο Parkes πρόσθεσε, “Ήταν ένα άλλο δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά λειτούργησε καλά στο τέλος. Ήμουν λίγο αποσυντονισμένος μετά την πτώση και δεν μπορούσα να μείνω με το ρυθμό της ομάδας στο μπροστινό μέρος. Η βαθμολογία είναι σημαντικό και είναι ευχάριστο για τον Michael να κερδίζει βαθμούς και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την μικρή μας ομάδα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events