29 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2012

Σε πανηγυρικό κλίμα η γιορτή της Pierrakos Racing!

Η ομάδα Pierrakos Racing ήταν σύσσωμη εκεί στο κατάστημα Triumph – Pierrakos, στην οδό Μιχαλακοπούλου 167 και καλωσόριζε το κόσμο που ερχόταν να γιορτάσει μαζί τους   την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2012 στην κατηγορία Supersport.  

Πολύς ο κόσμος που ήρθε να δει από κοντά την Triumph 675R με την οποία η ομάδα αγωνίστηκε στο Ελληνικό  Πρωτάθλημα αλλά και στο  αγώνα που συμμετείχε η ομάδα στο Γερμανικό Πρωτάθλημα!

Βέβαια  εκεί ήταν και ο  φετινός πρωταθλητής Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος και φωτογραφήθηκε με πολύ κόσμο όπως και με πολλούς εκ των συναθλητών του στο πρωτάθλημα  στην κατηγορία   Supersport .

Όπως είχε υποσχεθεί η Pierrakos Racing υπήρχε άφθονη μπύρα για όσους δεν οδηγούσαν μετά !

Το Biker Spirit μίλησε με όλους τους πρωταγωνιστές οδηγούς της κατηγορίας και έχει αποκλειστικές δηλώσεις  μπροστά στην κάμερα !

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν έρχονται τα βίντεο των συνεντεύξεων και πολλές φωτογραφίες από την γιορτή που οργανώθηκε από την  ομάδα Pierrakos Racing και που όπως  μας είπε ο Γιώργος Πιερράκος έκτος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αυτήν την γιορτή την αφιέρωσε στον Αλκη Συνιώρη που λείπει πολύ από όλους !

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ >>>

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events