28 March 2024
Dakar 2014

Σκοτώθηκαν δύο δημοσιογράφοι στο Rally Dakar 2014.

Θύματα του θρυλικού αγώνα δεν είναι μόνο οι οδηγοί αλλά και οι άνθρωποι που το ακολουθούν με οποιοδήποτε τρόπο.
Δύο δημοσιογράφοι του περιοδικού Super Rally της Αργεντινής , οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα που βγήκε από την πορεία του και ανετράπη και έπεσε σε μια χαράδρα 100 μέτρων την Πέμπτη 9/1/2014 μετά το τέλος ης 5ης ειδικής (Chilecito – San Miguel de Tucuman) του 36ου Rally Dakar.

Ο 20χρονος φοιτητής δημοσιογραφίας Agustin Mina και ο Daniel Ambrosio, 51 ετών, έχασαν τη ζωή τους στο κυνήγι της ενημέρωσης.

Οι δημοσιογράφοι από την Αργεντινή ακολουθούσαν τον αγώνα με δική τους πρωτοβουλία (δλδ δεν ήταν επίσημα διαπιστευμένοι από την διοργάνωση, όχι ότι έχει καμία σημασία). Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 18:00 τοπική ώρα, όταν το φορτηγάκι που οδηγούσαν, βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Cuesta del Clavillo.
Στο ίδιο όχημα επέβαιναν και δύο φωτογράφοι, ο 31χρονος Martin Delgado, γιος του διευθυντή του περιοδικού και Rodrigo de Quesada 36 χρονών. Και οι δύο φωτογράφοι ανασύρθηκαν ζωντανοί και μεταφερθήκαν στο νοσοκομείο του Tucuman και είναι καλά στην υγεία τους.

Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν εγκαίρως στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τους δύο άτυχους άνδρες.

Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλους θανάτους σε αυτό το Rally Dakar που έχουν φτάσει τους 3 ύστερα και από τον τραγικό χαμό του Βέλγου οδηγού Eric Palante.

muertos-super-rally-dakar

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events