19 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2012

ΣΟΑΜ : Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ

ΘΕΜΑ : Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ1.    Το Αθλητικό Σωματείο Ηρακλείου έχει ζητήσει και του έχει εγκριθεί η διεξαγωγή του 3ου αγώνα και έχει ανακοινωθεί στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών της Ομοσπονδίας (ΑΜΟΤΟΕ)του 2012. Αρα, στην περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας η της τοποθεσίας για λόγους ανώτερης βίας, η  απόφαση βαρύνει κυρίως την πρόθεση του σωματείου (ΑΣΗ).

2.     Επιπλέον να ενημερώσουμε ΚΑΙ ότι ο 2ος αγώνας στα Μέγαρα ζημίωσε 4000 ευρώ το ταμείο του ΣΟΑΜ (ΧΩΡΙΣ μίσθωμα της πίστας).
Ο επόμενος αγώνας στα Μέγαρα θα ξεκινήσει με σημαντικό μίσθωμα (επιπλέον κόστος – ΝΕΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ).

3.    ΟΜΩΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, είναι ο θεσμός του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Για να ονομάζεται Πανελλήνιο, θα πρέπει να διοργανώνονται αγώνες στο Πανελλήνιο. Η Κρήτη είχε τοπικό πρωτάθλημα με τοπικούς αγωνιζόμενους. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να συμπεριλάβουμε ΚΑΙ αυτούς στο θεσμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Για το πρόγραμμα του 2013, θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας όλες τις παραμέτρους, όπως τις αντιρρήσεις/επιφυλλακτικότητα από την πλευρά των αγωνιζομένων, αλλά και τα οικονομικά στοιχεία της διοργάνωσης και ακόμη και την πιθανότητα να μην έχουμε τα Μέγαρα στη διάθεση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος…

Γι αυτό το λόγο ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσουμε την ‘’πόρτα’’ του Τυμπακίου ανοικτή!

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ

 

 

 

 

 

 

 

.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events