28 March 2024
motoGP 2013

Στόχος η πρώτη νίκη στο Aragon για την Yamaha Racing Factory!!! Δηλώσεις Rossi-Lorenzo!

Η Yamaha Racing Factory έχει θέσει ως στόχο του τριημέρου που έρχεται, να πάρει την νίκη στο Aragon και αυτό γιατί από το 2010 που η πίστα μπήκε στο καλεντάρι του motogp η ιαπωνική ομάδα δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει την πρώτη θέση του βάθρου ακόμα.

Στις δυο από τις τρεις χρονιές που η Ισπανική πίστα φιλοξένησε αγώνες motogp νικητής αναδείχτηκε ο  Casey Stoner με την Ducati το 2010 και με την Repsol Honda το 2011 ενώ πέρσι την τιμητική του είχε ο Dani Pedrosa που χάρισε την δεύτερη πρωτιά στην Honda.

Στόχος λοιπόν των Jorge Lorenzo και Valentino Rossi αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να αλλάξουν αυτή την κακή παράδοση και να δώσουν στην Yamaha την πρώτη νίκη στο Aragon.

Οι ίδιοι είναι αισιόδοξοι για την επίτευξη αυτού του στόχου ειδικά μετά τις τελευταίες δοκιμές στο Misano όπου φαίνεται πως αποκόμισαν αρκετά θετικά στοιχεία.

Ιδιαίτερα ο Jorge Lorenzo ο οποίος σε δοκιμές που είχε κάνει η Yamaha στο Aragon πριν από το Grand Prix του Assen είχε σημειώσει πολύ καλούς χρόνους με την M1.

99lorenzo_s1d9901-2_slideshow_169

Είμαι αισιόδοξος και ανυπομονώ  να αγωνιστώ στο Aragon  διότι είχαμε ένα πολύ καλό τεστ εκεί πριν από το Assen», δήλωσε  ο περσινός  παγκόσμιος πρωταθλητής και συμπληρώνει: “Σε αυτές τις δοκιμές ήμασταν ο πιο γρήγοροι και τώρα έχουμε μια ακόμα καλύτερη μοτοσικλέτα. Έχουμε ανέβει επίπεδο και ανυπομονώ να το δω στην πίστα. Αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά και το τελευταίο τεστ στο Misano πήγε πολύ καλά για εμάς, έτσι πάω στο Aragon έχοντας μια θετική αίσθηση.

Ο Valentino Rossi πιστεύει επίσης πως η Yamaha μπορεί  να πρωταγωνιστήσει το σαββατοκύριακο, και είναι ικανοποιημένος με τις τελευταίες δοκιμές στο Misano.

46rossi_s1d4173_slideshow_169

Μετά από κάθε test, είμαι πάντα πολύ περίεργος για τον επόμενο αγώνα», δήλωσε ο ιταλός, αναλύοντας τα συμπεράσματα του για τις δοκιμές στο Misano. “Η δοκιμή στο Misano είχε θετικά αποτελέσματα. Βελτιώσαμε διάφορες πτυχές, έτσι θέλω να δω αν είμαστε σε θέση να κάνουμε το επόμενο βήμα σε αγώνες. Στόχος μου είναι πάντα να είμαι ανταγωνιστικός απέναντι στους  Jorge, Dani και Marc. Σε πρόσφατες δοκιμές που κάναμε  στο Aragon,ο Jorge έκανε καλούς χρόνους με το M1. Τώρα η μηχανή έχει βελτιωθεί σημαντικά έτσι είμαστε σε θέση να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events