29 March 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2013

Συμμετοχές SuperStock – Η μεγάλη κατηγορία εχει πάρει φωτιά, 2ος αγώνας Π.Π.Τ. στα Μέγαρα

Μια μέρα πριν τον 2ο αγώνα της χρονιάς και όλα δείχνουν πως και οι συμμέτοχες θα είναι πολλές και ο ανταγωνισμός σε υψηλό επίπεδο. Ας ρίξουμε μια ματιά τι γίνεται στην μεγάλη κατηγορία που δείχνει να έχει πάρει «φωτιά» μετά τον συναρπαστικό 1ο αγώνα στην Τρίπολη.
Βάση των μέχρι τώρα συμμετοχών η μεγάλη κατηγορία έχει 17 δηλωμένες συμμετοχές έναντι των 18 της Τρίπολης, αυτό όμως  μπορεί να αλλάξει αφού μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πρακτικά μέχρι αποψε το βράδυ.

Αν βάλουμε και τις 2 συμμετοχές Κοντοστάνου που θα τρέξει στο 2ο σκέλος μόνο και του Παναγιωτόπουλου που δεν το δείχνει το σύστημα εγγραφών γιατί είναι διπλή συμμετοχή φτάνουμε τις 19 συμμετοχές

IMG_8887

Οι απουσίες που είδαμε στις έως τώρα συμμέτοχες είναι 3, οι : Παναγιωτόπουλος, ο Κοντομάρος, ο Τασσόπουλος και ο Βλάχος. Ενώ βλέπουμε 3 νέες συμμετοχές, οι  :  Γλυκός , Πολύδωρος και Παρασκευάς.

Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε για αυτόν τον αγώνα με τα έως τώρα δεδομένα.

IMG_0647

Καταρχήν έχουμε τον Λευτέρη Πίππο τον πρωταθλητή του 2012 με μια καινούρια KTM RC8R 1190 και ομάδα KTM Orange Family, Michelin, ΓΟΥΛΑΣ, MS που έδειξε τα δόντια του στην Τρίπολη στον πρώτο αγώνα και υπερασπίστηκε επάξια  τον Άσσο που φοράει πάνω στην μοτοσικλέτα του !  Στον 2ο αγώνα λοιπόν καλείτε να υπερασπιστεί την πρώτη θέση του, που από ότι όλοι βλέπουν θα είναι μια δύσκολη υπόθεση μιας και τα Μέγαρα είναι μια πίστα που όλοι την ξέρουν καλά και έχουν κάνει πολλές προπονήσεις.

IMG_9093

Ο Άρης Γκιζίνος  με το νούμερο 111 στην μηχανή του , έχοντας την pole position,  στον πρώτο αγώνα τερμάτισε 2ος με μόλις 00:00.305 πίσω από  τον Πίππο μετά από μια μάχη που κράτησε  αρκετούς γύρους αλλά δεν κατάφερε να βρει πόρτα για να περάσει τον περσινό πρωταθλητή. Στον 2ο αγώνα ο Γκιζίνος είναι αποφασισμένος όπως έδειξε στην Τρίπολη να διεκδικήσει μια νίκη όπως έκανε πέρυσι στον τελευταίο αγώνα που έτρεξε με την ιδία μοτοσικλέτα , μια  YAMAHA R1 1000 (SUPERBMOTOS – TSESMELIS RACING TEAM, EXTREME TRACKDAY).

IMG_8985

Ο Γιώργος Παπασταύρου με το νούμερο 64 είναι ο νεότερος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας και ωκεανέ ένα πολύ καλό αγώνα στην Τρίπολη «κλείνοντας πολλά στόματα» αμφιβολίας . Ο Παπασταύρου καβάλα στην εργοστασιακή Ducati Panigale με την ομάδα της KOSMOCAR-EKO,DUCATI TEAM, θα πρέπει  στον 2ο αγώνα να παλέψει και πάλι για ένα ακόμα βάθρο ανάμεσα στους πολύπειρους αναβάτες που παίρνουν μέρος στην κατηγορία.

IMG_9094

Ο Γιώργος Μαρκεσσίνης με το νούμερο 61, τερμάτισε  4ος στην Τρίπολη κάνοντας έναν πάρα πολύ καλό αγώνα αφού εκκίνησε  πολύ πίσω  από την 14η θέση.  Καβάλα λοιπόν στην HONDA CBR 1000 (ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ-NOLAN)  ο Μαρκεσσίνης έκανε ένα καλό αγώνα και έδωσε το παρόν του στην κορυφή όπως ήταν και πέρυσι.

IMG_9147

Ο Μιχάλης Σπηλιώτης  με το νούμερο 69  τερμάτισε 5ος στον πρώτο αγώνα ξεκινώντας από την 5η θέση στην εκκίνηση, παρόλα αυτά ενεπλέχθη σε πολλές μάχες για την κορυφή  και έδειχνε να διεκδικεί μια καλύτερη θέση αλλά ένα πρόβλημα με το stabilizer του τιμονιού του που έσπασε και γέμισε την ζελατίνα του με λάδια, τον δυσκόλεψε πολύ και έτσι δεν κατάφερε κάτι καλύτερο. Στον 2ο αγώνα στα Μέγαρα πάνω στην YAMAHA R1 1000 (SP, ΥΑΜΑΗΑ, REMUS, BERING, BERINGER, FABBRI, PP, HEL, PIPE) θα παλέψει  για μια καλύτερη θέση, προσφέροντας θέαμα με το μοναδικό του στυλ!

IMG_8983

Ο Βασίλης Ευθυμίου, με το νούμερο 55 6ος στον Αγώνα της Τρίπολης με την MV AGOUSTA F4 1000, (ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΟΤΟ – MV AGOUSTA – ABM-HP – CORSE- MICHELIN) ενώ ξεκίνησε καλά δεν κατάφερε να κρατήσει στις πρώτες θέσεις και ήταν αυτός που έκλεισε την εξάδα στον 1ο αγώνα. Στα Μέγαρα έχει κάνει πολλές προπονήσεις και σίγουρα θα διεκδικήσει ένα καλύτερο τερματισμό , ίσως και το βάθρο.

IMG_9011

Ο Γιώργος Τσίτος με το νούμερο 47 έτρεξε για πρώτη φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Τρίπολη τερμάτισε 8ος με μια  BMW -S RR 1000 (WORKSBIKE-EXTREME TRACKDAYS). Βέβαια  Ο Τσίτος ακυρώθηκε γιατί δεν  τηρούσε τους κανονισμούς η μοτοσικλέτα του. Θα τον δούμε και πάλι στα Μέγαρα όπου έχει κάνει αρκετές προπονήσεις και δείχνει να είναι ανταγωνιστικός και ικανός να μείνει με τους άλλους οδηγούς στην κορυφή.

IMG_9168

Ο Φώτης Τσαλίκης με το νούμερο 156 τερμάτισε στον 1ο αγώνα στην 10η θέση μετά από μια εκκίνηση εκρηκτική που τον οδήγησε στην πρώτη στροφή να έχει έξοδο και να μείνει τελευταίος, παρόλα αυτά προσπάθησε και έκανε έναν πολύ καλό αγώνα με αποτέλεσμα από 18ος να ανέβει στην 10η θέση. Στα Μέγαρα θα είναι και πάλι πάνω στην HONDA CBR 100 (TSALIKIS HONDA CENTER, LEOVINCE, BRAKING, PIRELLI) και είναι σίγουρο πως θα είναι ποιο προσεκτικός και το ίδιο μαχητικός ώστε να μπορέσει να μείνει αυτόν την φορά στην κορυφή.

IMG_0255

Ο Διονύσης Αχτύπης , με το νούμερο 11 τερμάτισε στην Τρίπολη 11ος  με την  BMW RR 1000 (Βαγιανέλης ΑΕ – Σχολές Οδηγών  Γ. Γιαννόπουλoς / TEAMBO) κάνοντας άσχημη εκκίνηση έμεινε πίσω και πάλεψε για άλλη μια φορά με την άλλη BMW του Γερακίτη  και τελικά τερμάτισε στην 11η θέση. Στα Μέγαρα ο Αχτύπης είναι ποιο εξοικειωμένος και σίγουρα θα προσπαθήσει για μια καλύτερη επίδοση και να ανέβει ποιο κοντά στην κορυφή.

IMG_0472

Ο Βασίλης Γερακίτης  με το νούμερο 7 ενώ είχε κάνει ένα πολύ καλό χρόνο και ξεκινούσε από την δεύτερη γραμμή εκκίνησης έκανε άσχημη εκκίνηση και έμεινε προτελευταίος, έβαλε το κεφάλι κάτω και προσπάθησε να ανέβει θέσεις φτάνοντας να παλέψει για άλλη μια φορά με τον Αχτύπη και τελικά να τερματίσει στην 12η θέση. Στα Μέγαρα έρχεται με πολύ καλύτερες προσδοκίες και διάθεση να κάνει μια πολύ καλύτερη εμφάνιση καβάλα πάνω στην BMW RR 1000 (BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε SKAFIDAS RACING K-TECK MIC, MICHELIN)

IMG_8961

Ο Παναγιώτης Δούκας με το νούμερο 95 τερμάτισε 15ος στον πρώτο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία με το HONDA CBR 1000 (GEORGOPOULOS RACING TEAM, ERMAX, ARATA, ΨΥΧΟΓΙΟ TYRES). Στα Μέγαρα έχει μεγαλύτερη εμπειρία , όπως οι περισσότεροι και  πιστεύει πως θα έχει καλύτερη απόδοση , άρα και μια καλύτερη θέση.

kandimoiris

Ο Στέφανος Καντιμοίρης με το νούμερο 48, ο οδηγός από την Ρόδο που ήταν άτυχος στον πρώτο αγώνα και είχε έξοδο στον 17ο γύρο. Στα Μέγαρα θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση  προσπαθώντας να  σταθεί όσο ποιο ψηλά μπορεί στην κορυφή με το φρεσκαρισμένο μετά την πτώση YAMAHA R1 1000 (MOTOTEC ΦΑΣΟΥΛΑΡΗΣ – BOYKISWAY ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΤΣΙΡΙΚΟΣ) .

IMG_9022

Ο Γιώργος Πασσάς, με το νούμερο 59  ο μεγαλύτερος αναβάτης της κατηγορίας αλλά και του πρωταθλήματος εγκατέλειψε στον 10ο γύρο χειροκροτούμενος από τους θεατές. Στα Μέγαρα ο Γιώργος Πασσάς έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και θα προσπαθήσει για μια καλύτερη επίδοση , αν και από ότι ο ίδιος δηλώνει η συμμέτοχη του στους αγώνες είναι συμβολική αφού γιορτάζει με την συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα.

IMG_9016

Ο Άκης  Γεωργόπουλος με το νούμερο 50 στην Τρίπολη εγκατέλειψε και αυτός στον 8ο γύρο, Στα Μέγαρα  θα προσπαθήσει για μια καλύτερη επίδοση με την CBR 1000 (GEORGOPOULOS,ERMAX,ARATA,GOLD FREN).

Οι τρεις νέες συμμετοχές είναι :

IMG_7070

Ο Ηλίας Γλυκός με το νούμερο 79 θα συμμετέχει στον 2ο αγώνα των Μεγάρων με την BMW S 1000RR 1000 (TEAM65,PSIHOGIOS TYRES,BRIDGESTONE,BMW ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ) . Ο Γλυκός πέρυσι στην μεγάλη κατηγορία τερμάτισε στην 11η θέση χωρίς να πάρει μέρος σε όλους τους αγώνες.

wolf-2

Ο Γιώργος Παρασκευάς με το νούμερο 148 θα συμμετέχει στον 2ο Αγώνα. Ο Παρασκιάς  θα τρέξει με μια YAMAHA R1 1000 (WOLF RACING)

Ο Νίκος Πολύδωρος με το νούμερο 23 θα τρέξει στον 2ο Αγώνα με μια HONDA CBR 1000 (AUTO-MOTO PLACE)

Επίσης πολύ πιθανόν είναι στον δεύτερο σκέλος της κατηγορίας να τρέξει και ο Γιώργος Κοντοστάνος που θα τρέξει νωρίτερα και στην κατηγορία OPEN.

 

IMG_0488

Ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος οπού στον 1ο αγώνα τερμάτισε 7ος,    θα τρέξει τελικά στα Μέγαρα  και στα  2 σκέλη και στις δυο κατηγορίες που συμμετείχε και στην Τρίπολη!

Οι απούσες από τον πρώτο αγώνα:

IMG_9261

Ο Κωνσταντίνος Κοντομάρος στην Τρίπολη τερμάτισε 9ος  ενώ έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα. Οι λόγοι που δεν τον είδαμε στις συμμετοχές έως τώρα είναι άγνωστοι. Σήμερα πάντως ήταν στα Μέγαρα και καβαλούσε το δεύτερο Panigale της Ducati.

IMG_9018

Ο Δημήτρης Τασσόπουλος στην Τρίπολη τερμάτισε 13ος . Για αυτόν τον διπλό αγώνα δεν τον είδαμε στις συμμετοχές.

IMG_0300

Ο Γιώργος Βλάχος με το νούμερο 34 τερμάτισε 14ος στον πρώτο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία. Για τον διπλό αγώνα των Μαγάρων δεν τον είδαμε στις συμμετοχές.

Και να κάνουμε και μια αναφορά ακόμα σε έναν  οδηγό που περιμέναμε να δούμε στα Μέγαρα , τον  Κώστα Φωτιάδη που πέρυσι ήταν τρίτος της κατηγορίας OPEN με το νούμερο 13 Δεν κατάφερε να  τρέξει μιας και τραυματίστηκε σε μια προπόνηση στα Μέγαρα σπάζοντας δυο πλευρά και έτσι έχασε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, αλλά δεν τον είδαμε και πάλι στον 2ο αγώνα!

Η μεγάλη κατηγορία λοιπόν είναι έτοιμη για να προσφέρει θέαμα και δράση σε δυο αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή στα Μέγαρα.

Ραντεβού την Κυριακή λοιπόν να δούμε ποιος  θα είναι αυτός που κερδίσει την καρό σημαία!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events