28 March 2024
motoGP 2012

Το MotoGP προσγειώνετε στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli !

Με τον Pedrosa ναι έχει μόνο 13 βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία από τον συμπατριώτη του Ισπανό  αναμφίβολα το MotoGP του Misano θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την εξέλιξη του πρωταθλήματος !

 

Στο Misano, ένα από τα σημαντικότερα event θα είναι ένα αφιέρωμα στον Marco Simoncelli που το όνομα του φέρει εδώ και μερικούς μήνες η πίστα του Misano !

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μόνο έξι αγώνες να απομένουν στη σεζόν Pedrosa και Lorenzo θα πρωταγωνιστήσουν το Σαββατοκύριακο στην Ιταλική πίστα και δεδομένου την απουσία του Casey Stoner που ακόμα αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο του πριν από δύο εβδομάδες. Τον Αυστραλό οδηγό θα αντικαταστήσει ο οδηγός  της Ten Kate Honda από τα SBK  Jonathan Rea ο οπούς έκανε  συνολικά τρεις ημέρες δοκιμών με την Honda RC213V και θα έχει στόχο να κάνει μια καλή εμφάνιση στην πρώτη του συμμετοχή στο MotoGP.

Ο Ben Spies αναμένεται να ανακοινώσει στο Misano την μεταγραφή του στην ομάδα της  Pramac Ducati με ομόσταυλός του τον Janoone  ο οποίος οδήγησε την Ducati στο Misano στις δόκιμες τις Ducati !

O Andrea Dovizioso και o Cal Crutchlow αναβάτες της Monster Yamaha Tech 3 θα προσπαθήσουν να χαρίσουν και πάλι θέαμα με τις μονομαχίες τους μόνο που αυτή την φορά ο Dovi είναι στην πατρίδα του και θέλει να δείξει το καλύτερο μπροστά στους συμπατριώτες του αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την καλή ψυχολογία του Βρετανού που κατάφερε στον προηγούμενο αγώνα και πηρέ το πρώτο του βάθρο!

Ο Valentino Rossi ψάχνει για ένα θετικό αποτέλεσμα κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι του και  όπως ο ίδιος δήλωσε  ότι επιδιώκει να βελτιώσει την Desmosedici για ένα καλό τελείωμα της σεζόν. Ο Αμερικανός ομόσταυλός του  Nicky Hayden, ο οποίος έχασε τον τελευταίο αγώνα λόγω τραυματισμού, θα είναι πίσω για τον αγώνα στην Ιταλία.

Ο Stefan Bradl  την περασμένη εβδομάδα δοκίμασε ένα εργοστάσιο RC213V θέλει και αυτός ένα καλό αποτέλεσμα μια και όλο και πλησιάζει προς την κατάκτηση ενός βάθρου. Στον περσινό αγώνα  κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Moto2 και ελπίζει να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο στον αγώνα

Οι δορυφορικές Ducati θα επανέλθουν στην πίστα του Misano, με τον Barbera της Pramac να επιστρέφει και τον Karel Abraham να είναι ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την 9η θέση στο Brno.

Οι οδηγοί θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στο Misano  στις  11  τα δοκιμαστικά ενώ στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου θα έχουμε τις κατατακτήριες και την Κυριακή το μεσημέρι στις 3 θα είναι ο αγώνας της μεγάλης κατηγορίας !

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events