28 March 2024
Cross-Country RalliesΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Off Road Team στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally

Στις 29-30 Μαρτίου, οι αθλητές του Off Road Team (ΕΔΟ) Δημήτρης –DOC– Αθανασουλόπουλος και Κώστας Χατζημιχάλης θα λάβουν μέρος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally και συγκεκριμένα στον 2ήμερο αγώνα την Νήσο Elba.Offroad-team-new

Οι αγώνες αυτού του είδους ανήκουν στους αγώνες Cross Country Rally της FIM, γίνονται με Road Book, αλλά η διαδρομή είναι μορφής Enduro, δηλαδή χωρίς πολλά ανοιχτά κομμάτια, αλλά με αρκετά μονοπάτια και Off Road περάσματα, απαιτητική και δύσκολη, συνδυάζοντας απλές και ειδικές διαδρομές. Το Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally είναι πολύ δημοφιλές στην γειτονική χώρα, συγκεντρώνοντας 200-250 συμμετοχές ανά αγώνα σε μια υποδειγματική διοργάνωση. Όσο για το μέρος του αγώνα, η Νήσος Elba ήταν το μέρος που έγινε το 1o International Six Days Enduro το 1981, ένας πραγματικός παράδεισος Enduro.

IMG_2549

Η διαδρομή του αγώνα αγγίζει τα 500 σκληρά χιλιόμετρα σε 2 ημέρες και περιλαμβάνουν 8 ειδικές διαδρομές.

Την προσπάθεια στηρίζουν το Serres Rally, Bafetis Workshop, Chalidias Electrics, Aurora Rally Equipment, Michelin και Maragoudakis Stores τους οποίους και ευχαριστούμε.

IMG_1375

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εμπειρία και σκοπός μας είναι ο τερματισμός, μια όμορφη παρουσία και μια καλή εκπροσώπηση της χώρας μας ως πρεσβευτές του Serres Rally, του σημαντικότερου και μεγαλύτερου αγώνα Rally που γίνεται στη χώρα μας.

Το BikerSpirit εύχεται στην ομάδα του Off Road Team (ΕΔΟ) και στους Δημήτρη -DOC- Αθανασουλόπουλο και Κώστα Χατζημιχάλη,  καλή επιτυχία !!!

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events