19 April 2024
Drag DayΕλληνική επικαιρότηταΡεπορταζ

Τραγωδία με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματισμένο, στο Ελληνικό σε Drag Day. UPDATE

Δυο νέα παιδιά είναι τα θύματα του τραγικού ατυχήματος στο Ελληνικό σήμερα σε Drag Day που είχε οργανωθεί για τις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2014.

UPDATE :

Ο Υπεύθυνος του Drag Day Μανόλης Διακάκης έδωσε συνέντευξη στο Zougla.gr και περιέγραψε τις συνθήκες του ατυχήματος .
Συνέντευξη έδωσε επίσης και κάποιος αθλητής όπου υποστηρίζει πως δεν υπήρχε κατάλληλη σήμανση στο τέλος της διαδρομής.

Μπορείτε να ακούσετε τις συνεντεύξεις στην σελίδα του  Zougla.gr εδω

Από χθες έχουν γραφτεί «τα πάντα» από πολλούς  χωρίς κανένα σεβασμό, εμείς ελπίζουμε  πως οι υπεύθυνοι θα σταθούν στην ουσία της υπόθεσης και να μην ξεθυμάνουν για άλλη μια φορά στα λόγια και στα κλασικά ημίμετρα και μέσα από αυτήν την τραγωδία βγει κάτι κάλο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Μπερδέ και τις είχες μας για ανάρρωση στον Μανώλη Ξαγοράρη.

Ο 19χρονος νεκρός είναι ο Νίκος Μπερδές απο την Βάρδα Ηλίας.

nikos-berdes

Ο 23χρονος Μανόλης Ξαγοράρης μετά το Ασκληπιείο της Βούλας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

MANOLIS-XAGORARIS

================================================================================

Η λυτή ενημέρωση στην σελίδα της διοργάνωσης γράφει στις 5.22

«Ενημερωση για θεατες .
Το Drag Day στο αεροδρομιο του Ελληνικου που ηταν να γινει 8 και 9 / 02 , δεν θα πραγματοποιηθει.»

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, ο ένας νεκρός και ο δεύτερος κλινικά νεκρός.
Στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού σήμερα το πρωί σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνονταν το προκαθορισμένο Drag Day. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συμμετοχές ήταν περίπου στις 270 που θα έτρεχαν με μοτοσυκλέτες ,αυτοκίνητα και φορτηγά.

Το ατύχημα έγινε 500 μέτρα μετά τον τερματισμό όταν η μοτοσικλέτα (παπί) του 19χρονου  που μόλις είχε τερματίσει τον αγώνα του και είχε περάσει το τέρμα του διαδρόμου των 400 μέτρων έστριψε προκειμένου να κατευθυνθεί προς την έξοδο. Εκείνη την στιγμή, ο 21χρονος αναβάτης μίας μοτοσικλέτας Suzuki K4 , έπεσε πάνω στον 20χρονο με υπερβολική ταχύτητα παρασύροντας τον πολλά μέτρα παρακάτω.

Τα αίτια και οι ακριβής συνθήκες ακόμα δεν είναι γνωστές, ενώ η τροχαία Ελληνικού διεξάγει έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος. Έρευνα επίσης διεξάγει για να διαπιστώσει εάν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από τους διοργανωτές.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 19χρονο που είναι νεκρός και έναν 23χρονο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας.. Τα ονόματα ανεπίσημα έχουν διαρρεύσει αλλά επίσημα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση έκτος αυτής ότι το Drag Day ματαιώθηκε.

Πολλά ερωτηματικά γεννιούνται και ελπίζουμε να πάρουν απαντήσεις ουσίας και όχι επιφανειακά όπως συνηθίζετε.

proadragday

1501144_734535549905077_1350018489_o[1]

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events