24 April 2024
Honda

2018 Honda Super Cub 110 – Super Cub 50 και Cross Cub 110

Δυο επετειακά αναμνηστικά μοντέλα θα παρουσιάσει η Honda στο Tokyo Motor Show 2017, για να γιορτάσει τα 60 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του θρυλικού παπιού, αλλά και το ασύλληπτο νούμερο των 100 εκατομμυρίων μονάδων που έχει πουλήσει η Honda από τότε που ξεκίνησε την πορεία του το 1958!

Δυο μοντέλα, το Honda Super Cub 110 και το Honda Cross Cub 110 θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017 που θα διεξαχθεί από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.

Οι φωτογραφίες του Honda Super Cub, η ειδική έκδοση για την 60ή επέτειο και το Cross Cub (η off-road έκδοση που παρουσιάστηκε αρχικά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2013) έχουν δημοσιευθεί στο ιαπωνικό περιοδικό Young Machine.

Σύμφωνα με την εκδοχή που βλέπουμε στις φωτογραφίες, το Honda Super Cub 110 και Super Cub 50 θα έχει στρογγυλό προβολέα LED. Τα δύο παπιά διαθέτουν φινίρισμα χρωμίου στο πίσω αμορτισέρ, την εξάτμιση, την σχάρα και τα πίσω φλας. Τα παπιά χρησιμοποιούν έναν μονοκύλινδρο αερόψυκτο κινητήρα. Η Honda δεν έχει αποκαλύψει τα στοιχεία της παραγωγής από τώρα.

Το ιαπωνικό περιοδικό Young Machine παρουσίασε το Honda Cross Cub 110 σε δύο μορφές – ένα με μονή σέλα και ένα με διπλή σέλα. Ο σκελετός είναι στενότερος και ο προβολέας έχει μια ποιο τετράγωνη φόρμα. Ο προβολέας είναι επίσης LED. Στο τηλεσκοπικό πιρούνι φορά γκέτες για την προστασία τους από τη σκόνη. Οι ζάντες έχουν μαύρο φινίρισμα, όπως και ο κινητήρας, όπως και το μπροστινό μέρος, τα φρένα και η ανάρτηση. Η έκδοση μονής σέλας έχει επίσης ένα λασπωτήρα στο μπροστινό φτερό. Αναμείνετε για περισσότερες λεπτομέρειες!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events