Αναβολή 4ου αγώνα ΠΠ Dragster στις Σέρρες λόγο του θανατηφόρου ατυχήματος

Λόγο του θανατηφόρου ατυχήματος που έγινε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών με θύμα τον νεαρό οδηγό Δημοσθένη Αποστολίδη, η ΑΜΟΤΟΕ εξέδωσε ανακοίνωση αναβολής του αγώνα της Κυριακής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΜΟΤΟΕ

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, ανακοινώνει ότι ο 4ος αγώνας για το ΠΠ Dragster, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει 10 Σεπτεμβρίου 2017, ματαιώνεται σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του αθλητή μας Αποστολίδη Δημοσθένη, που έφυγε από την ζωή σήμερα το μεσημέρι στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αθλητή μας.

Με τον πιο τραγικό τρόπο σημαδεύτηκε ο 4ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster, που πραγματοποιείται από το πρωί στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 9/10 Σεπτεμβρίου 2017 στην πίστα Dragster του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, λίγο μετά της 3.00 το μεσημέρι, ο 21χρονος μοτοσικλετιστής (Δημοσθένης Αποστολίδης)  που έπαιρνε μέρος στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και τραυματίστηκε σοβαρά.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Σερρών, που απέχει μόλις 4χλμ από την πίστα, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, ο 21χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Έρευνες για τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της ΛΕ.Ο.Ν.Ε.  και ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΛΕ.Ο.Ν.Ε. μετά το ατύχημα του αθλητή Αποστολίδη Δημοσθένη που δυστυχώς απέβη μοιραίο
Αποφάσισε την οριστική διακοπή του 4ου πρωταθληματικού αγώνα προς ένδειξη πένθους και ηθικής.
Εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αθλητή καθώς επίσης και στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα του DRAGSTER που σήμερα χάσαμε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο μέλος.

Δελτίο Τύπου

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΓΩΝΑ

Η αθλητική οικογένεια του ελληνικού dragster πενθεί

Μετά την από κοινού απόφαση (αργά το βράδυ του Σαββάτου) της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) και της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΑΜΟΤΟΕ) και την σύμφωνη γνώμη της οργανωτικής επιτροπής, των αγωνοδικών και των στελεχών της διοργάνωσης ματαιώθηκε ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster, η διεξαγωγή του οποίου είχε προγραμματιστεί το Σαββατοκύριακο 9 και 10 του τρέχοντα μήνα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω απόφαση ελήφθη μετά το θανατηφόρο συμβάν που σημειώθηκε το Σάββατο (πρώτη ημέρα του πρωταθληματικού γύρου), κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο 21 ετών (αθλητής, αναβάτης μοτοσυκλέτας της ΑΜΟΤΟΕ) Δημοσθένης Αποστολίδης.

 

Η αθλητική οικογένεια του dragster πενθεί, ενώ η διοίκηση και όλοι οι άνθρωποι του Αυτοκινητοδρομίου εκφράζουν τα από καρδιάς θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.