Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της EXTREMETRACKDAYS για Σέρρες και εξωτερικό

Η EXTREME TRACKDAYS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμά της για το 2017.

Φέτος εκτός των εκδηλώσεων στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων (οι ημερομηνίες για το οποίο θα ανακοινωθούν σύντομα ) η γνωστή ομάδα θα διοργανώσει στην μεγαλύτερη πίστα της χώρας μας το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών δύο διήμερα οδηγικής απόλαυσης με πλήρες πακέτο παροχών στις 10-11/62-3/9. Μεταφορά μοτοσυκλέτας, δύο πακέτα διαμονής (οικονομικό και πολυτελείας) , χρονομέτρηση για τον σαφή διαχωρισμό του επιπέδου των συμμετεχόντων, δυνατότητα ιδιωτικής ασφάλισης και επαρκής αριθμός πλοηγών θα είναι οι κυριότερες υπηρεσίες στα δύο trackday που δεν θα έχουν σε τίποτε να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα του εξωτερικού.

Οσο για τις διοργανώσεις εκεί η EXTREME TRACKDAYS δεν θα μπορούσε να λείψει από το ετήσιο της ραντεβού στο Mugello και το Misano.

Ετσι στις 27-29/7 οι έλληνες αναβάτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν στους λόφους της Tοσκάνης  σε μια από τις καλλίτερες πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, αυτή του Mugello σε ένα αξέχαστο τριήμερο.

Στις 18-20/8 η EXTREME TRACKDAYS θα μεταφερθεί στις ακτές της Αδριατικής στο Misano World Circuit εκεί που διεξάγεται τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP όσο και αυτό των Superbike.

Eκεί στην πίστα των 4,2 χιλιομέτρων με τις 16 στροφές οι τυχεροί αναβάτες θα οδηγήσουν για 15 session κατά την διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης ενώ στο τέλος της θα επισκεφτούν την γενέτειρα του Valentino Rossi, Τavullia και θα δειπνήσουν στο εστιατόρίο του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με στο 6972233094ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner