Διήμερο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR στο KTM CENTRAL STORE

Διήμερο Χριστουγεννιάτικο BAZAAR στο KTM CENTRAL STORE

Λίγο πριν την αγαπημένη περίοδο των Χριστουγέννων το κατάστημα KTM CENTRALSTORE  θα διοργανώνει την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 Χριστουγεννιάτικο BAZAAR!

Όλη η πορτοκαλί οικογένεια και οι φίλοι της μοτοσυκλέτας είναι προσκεκλημένοι στο κατάστημα που βρίσκεται Λεωφόρο Φιλαδελφείας 161 στις Αχαρναί. Σας καλούμε να επισκεφτείτε το κεντρικό κατάστημα που θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες και τις δύο ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Και φέτος θα κυριαρχεί το φιλικό κλίμα συνοδεία καφέ, αλλά και απίθανες προσφορές στις αγορές εξοπλισμού προστασίας αναβάτη και casual ρουχισμού και αξεσουάρ των εταιριών ΚΤΜ, HUSQVARNA, GASGAS.

Το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR του KTM CENTRAL STORE είναι η καλύτερη ευκαιρία να αγοράσετε δώρα για τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενόψει εορτών χαρίζοντας τους lifestyle αντικείμενα με έντονο χρώμα μοτοσυκλέτας.

Ο πορτοκαλί Άγιος Βασίλης φέρνει και μοναδικές προσφορές για το εορταστικό διήμερο σε επιλεγμένες μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες αλλά και σε νέα μοντέλα για όσους θέλουν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Οι τιμές των μοτοσυκλετών θα ισχύουν αποκλειστικά για τις δύο ημέρες της εκδήλωσης!
Σας περιμένουμε όλους!!!

KTM CENTRAL STORE
Λεωφόρος Φιλαδελφείας 161, Αχαρναί, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 5540 640