28 March 2024
Track DayΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εορταστικό WOLF TRACKDAY στα ΜΕΓΑΡΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10/2016

Ένα μοναδικό Track Dayθα γίνει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στα Μέγαρα από την WOLF Racing.

Στα Μέγαρα την Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία όσοι παρευρεθούν να δουν από κοντά το μοναδικό Suter ΜΜΧ 500, το ΔΙΧΡΟΝΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ των 500 cc  και των 120000 ΕΥΡΏ. Θα το θαυμάσουν από κοντά , θα το ακούσουν και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον κατασκευαστή του, Eskil Suter!

Επίσης όσοι βρεθούν στα Μέγαρα θα μπορέσουν να δουν από κοντά την Yamaha R1 της Wolf Racing MOTUL που οδήγησε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2016, ο Πρωταθλητής Χάρης Παρασκευόπουλος σπάζοντας όλα τα ρεκόρ φέτος, και θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του

2wolf-suter-2016-trackdaywebΕκτός όλων των μοναδικών που θα δούμε την Δευτέρα στα Μέγαρα θα είναι μία καλά οργανωμένη προπόνηση για αναβάτες κάθε επιπέδου που θα επιμεληθεί η  EXTREME TRACKDAYS.

Θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες συμμετεχόντων : Δίχρονοι/ Αρχάριοι-Ενδιάμεσοι / Προχωρημένοι

Διάρκεια παραμονής της κάθε ομάδας στην πίστα 20΄ανά  ώρα

Το Ωράριο της εκδήλωσης θα είναι από τις 13.00 έως τις 18.30

Ώρα προσέλευσης : 13.00

Γραμματειακός-τεχνικός έλεγχος :13.00-14.00

Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης δερμάτινων ολόσωμων στολών σε πολλά μεγέθη, μποτών και γαντιών.

Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω πτώσης ή βλάβης.

Στην νταλίκα της EXTREME TRACKDAYS θα παρέχεται πλήρες σέρβις στον τομέα των ελαστικών με δυνατότητα πώλησης καινούργιων αλλά και μεταχειρισμένων σε προνομιακές τιμές.

Την φωτογραφική κάλυψη εντός πίστας αλλά και στιγμών χαλάρωσης στα πίτς έχει αναλάβει η IGFProductions.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής  τηλεφωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events