Η EXTREME TRACKDAYS στο ΜUGELLO – Φωτογραφίες

Photo – Reportage © Fiotaki Ioanna

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκτη ετήσια αποστολή της EXTREME TRACKDAYS στο Mugello της Ιταλίας.

IMG_9283Οι λιγοστοί αλλά τυχεροί Ελληνες αναβάτες αφού έκαναν κάποια εικοσάλεπτα προσαρμογής στην απαιτητική διαδρομή των 5.4 χιλιομέτρων στους λόφους της Τοσκάνης  άρχισαν να απολαμβάνουν την οδήγηση της μοτοσυκλέτας τους όπως άλλωστε και οι δυακόσιοι πενήντα άλλοι αναβάτες με χώρες προέλευσης κυρίως την Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία.

IMG_8395Ο  σύγχρονος εξοπλισμός των αναβατών που αποτελείτο από τα τελευταία μοντέλα της αγοράς( με επεμβάσεις επιπέδου Παγκοσμίου Superbike που συμπληρώθηκε και από κάποια επώνυμα πρωτότυπα Moto2 )σε συνδυασμό με τα τις εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας και την άψογη οργάνωση άφησαν τις καλλίτερες εντυπώσεις στους Ελληνες αναβάτες που επέστρεψαν στην χώρα μας με διευρημένους τους οδηγικούς ορίζοντες και όχι μόνο.

IMG_8741Μαζί με αυτά ήρθαν και οι επιτυχίες αφού ο Κώστας Παντελόπουλος το Σάββατο  ήταν έβδομος στην κατηγορία GP2 (για μοτοσυκλέτες κάτω από 1000 κ.εκ ) ενώ την Κυριακή ήταν πρώτος στα 750 με τον ανερχόμενο Σπύρο Κοκκόλη  να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση της ίδιας κατηγορίας.

IMG_9199

Το ραντεβού με την εκπληκτική πίστα της ανανεώθηκε και για την  επόμενη χρονιά με την EXTREME TRACKDAYS να ετοιμάζεται τώρα για την αποστολή της στο Misano στις 19-21/8.

Φωτογραφίες: © IGF Productions – S.Fiotakis & G.Fiotakis

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner