ΕΧTREME TRACKDAYS στο MISANO για 7η συνεχόμενη φορά! – 19 εως 21 Αυγούστου

Συνεπής  στο ετήσιο ραντεβού της με την εκπληκτική πίστα της Αδριατικής η ΕXTREME TRACKDAYS ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της φετινής της αποστολής.

Στις 19-21 Αυγούστου η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει στην εκπληκτική ιταλική πίστα Μisano World Circuit που πλέον φέρει το όνομα του Ιταλού θρύλου Marco Simoncelli  μία από τις ελάχιστες όπου διεξάγεται τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΜοtoGP όσο και αυτό των Superbike.

Στην ίδια μοναδική διαδρομή των 4.2 χιλιομέτρων όπου ο Marquez ξύνει αγκώνες και Rea ντριφτάρει ατελείωτα  οι τυχεροί Ελληνες αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν πάνω από 15 φορές σε αντίστοιχα 25λεπτα sessions ανάλογα με το οδηγικό τους επίπεδο. Παράλληλα στα πλαίσια του τριήμερου trackday θα έχουν την ευκαιρία της προαιρετικής τους συμμετοχής σε φιλικούς αγώνες με κριτήρια τόσο την ηλικία όσο και την εμπειρία τους.

Στην διοργάνωση γίνονται δεκτοί αναβάτες κάθε επιπέδου με μόνο κριτήριο την κατοχή Supersport μοτοσυκλέτας και του αντίστοιχου προστατευτικού εξοπλισμού

Η αποστολή θα  ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην γενέτειρα του Valentino Rossi, Tavullia και δείπνο στο εστιατόριο του θρυλικού αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με ολοκληρωμένα πακέτα (διαμονής, μεταφοράς μοτοσυκλέτας κλείσιμο box)  επικοινωνήστε με τον Σωτήρη Ζαφειρόπουλο στο 6972233094 ή στο e-mail:sotzaf@techlink.gr

misano-afisa

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner