Η Honda επαναφέρει το Hornet ως πρωτότυπο στην EICMA 2021 – VIDEO

Η Honda αποκάλυψε μια νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα με το σήμα Hornet στην EICMA 2021 και επιβεβαίωσε ότι το ένδοξο όνομα ‘Hornet’ επιστρέφει στην οικογένεια της μάρκας στο άμεσο μέλλον.

VIDEO

Η Hornet έχει γίνει διάσημη για τις συναρπαστικές επιδόσεις του κινητήρα και την ευελιξία της σε συνδυασμό με ένα προηγμένο street-fighter στυλ από το 1998 που το μοντέλο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη.

Οι επισκέπτες της EICMA έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από τη νέα ενσάρκωση της Hornet. Σε ειδικό χώρο στο εκθεσιακό περίπτερο της Honda, και με την αρωγή τρισδιάστατης προβολής με ζωντανό ήχο και εικόνα, πραγματοποιείται μία αναδρομή στις προηγούμενες γενιές του μοντέλου, προϊδεάζοντας παράλληλα το κοινό για το τί πρόκειται να ακολουθήσει.

Από κάθε άποψη, η νέα σειρά μοντέλων της Honda υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή της να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αξία στην πλέον πολυσυλλεκτική και πολυπληθή προϊοντική οικογένεια μοτοσυκλετών.

Εκτός από τα νέα και αναβαθμισμένα μοντέλα, αρκετά νέα χρώματα για τα πιο δημοφιλή δίτροχα θα εκτίθενται επίσης στην EICMA:

Related Posts