Η KTM κέρδισε 8 εκατομμύρια ευρώ σε μόλις 2,5 λεπτά

Η KTM κέρδισε 8 εκατομμύρια ευρώ σε μόλις 2,5 λεπτά

Δεν είχαν περάσει ούτε δύο λεπτά και η πλατφόρμα διαδικτυακών πωλήσεων της KTM κρεμούσε την ταμπέλα SOLD OUT στο RC 8C 2023 . Ναι, όπως το διαβάζετε.

Με τιμή 39.900 €, οι 200 ​​κατασκευασμένες μονάδες του αποκλειστικού KTM RC 8C του 2023 εξαντλήθηκαν σε 2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα. Με αυτόν τον τρόπο το αυστριακό εργοστάσιο εισέπραξε κοντά στα 8 εκατ. ευρώ σε χρόνο ρεκόρ.

Οι 200 ​​εξαιρετικά αποκλειστικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Krämer, βρήκαν έναν ιδιοκτήτη σε χρόνο μηδέν και με τιμή 39.900 ευρώ, η KTM εισέπραξε συνολικά 7.980.000 ευρώ.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Mattighofen χρησιμοποίησε την πλατφόρμα ψηφιακών πωλήσεών της για να προσφέρει στους αγοραστές ένα άμεσο μέσο για να εξασφαλίσουν την μοτοσυκλέτα τους αμέσως μόλις ανοίξει η περίοδος πωλήσεων. Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες κατευθύνθηκαν στην πλατφόρμα ψηφιακών πωλήσεων, όπου μπορούσαν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το KTM RC 8C καταβάλλοντας άμεσα τα χρήματα.

30 από αυτούς τους αγοραστές επέλεξαν επιπλέον να παραλάβουν τις μηχανές τους σε μια εξίσου αποκλειστική εκδήλωση παράδοσης, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη άνοιξη στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Θυμηθείτε ότι το 2023 KTM RC 8C , σχεδιασμένο σε στενή συνεργασία με την Krämer Motorcycles , έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας αγωνιστικά εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων και έναν αναβαθμισμένο στοκ κινητήρα LC8c για ευκολότερη συντήρηση και διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια μοτοσικλέτα 100% πίστας. Μια μοτοσυκλέτα ικανή να προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και συμπεριφοράς, αλλά χωρίς την ανάγκη για υπερβολικά εξελιγμένα ηλεκτρονικά ή μη οικονομικά εργαλεία στο γκαράζ.

Το KTM RC 8C είναι το πιο αποκλειστικό μοντέλο που προσφέρεται προς πώληση από την KTM αυτή την στιγμή και δεδομένου ότι πρόκειται για μια πολύ περιορισμένη έκδοση  διακοσίων μονάδων, οι Αυστριακοί έχουν δημιουργήσει μια ηλεκτρονική λίστα αναμονής που δίνει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές μια δεύτερη ευκαιρία σε περίπτωση ακύρωσης μιας παραγγελίας.