Κλασσικές και Σύγχρονες Μοτοσυκλέτες στα Μέγαρα το Σαββάτο 22/4

Η EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει την διοργάνωση μιας ημερίδας ελεύθερων δοκιμών για   μοτοσυκλέτες κάθε χρονολογίας και αναβάτες κάθε επιπέδου  το Σάββατο 22 Απριλίου στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Στην ετήσια αυτή διοργάνωση που ήδη από πέρυσι έθεσε γερές βάσεις για το μέλλον η γοητεία της κλασσικής μοτοσυκλέτας συναντά την σύγχρονη τεχνολογία των supersport κατασκευών με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας να δίνει ένα δυναμικό παρόν έχοντας  αποκλειστικά session μόνο για μέλη της.

Φυσικά θα υπάρχουν και session για σύγχρονες μοτοσυκλέτες με το επίπεδο των αναβατών τους να διαμορφώνεται από Αρχάριους έως και Αγωνιζόμενους.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 10.00-19.00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 9.00-15.00

ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ-ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα 15΄ λεπτά ανά ώρα.

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα  επτά φορές.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών , επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους στην πίστα με γνώμονα πάντα τον τομέα της ασφάλειας.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.

Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης.

.Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα των λιπαντικών της QUANTUM  και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.

Ο Κώστας Σκαφίδας θα διεξάγει  τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών όλων των συμμετεχόντων, θα προσφέρει συμβουλές για την σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη.

Παράλληλα θα μπορεί να διεξάγει μικροεπισκευές σε περίπτωση πτώσης ή βλάβης  και να αντικαταστήσει τα υλικά τριβής.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Την  φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η IGF Productions που θα καταγράψει την δράση στην πίστα αλλά και τις στιγμές ξεκούρασης στα πιτς.

Υπάρχει και η δυνατότητα της καταγραφής της δράσης του κάθε συμμετέχοντα στην πίστα από τις κάμερες δράσης της Nilox που είναι τοποθετημένες στις μοτοσυκλέτες των πλοηγών κατόπιν συννενόησης.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6972233094, στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr ή κατεβάστε την εφαρμογή για συσκευές Android από την αντίστοιχη διεύθυνση και δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikestrat.extremetrackdays

Related Posts