Μάχη του Πίππου με τον Συνιώρη καρέ καρέ σε VIDEO και Φωτογραφίες

Δείτε την Μάχη του Πίππου με τον Συνιώρη καρέ καρέ σε VIDEO και Φωτογραφίες

Ο Λευτέρης Πίππος ήταν ο νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας SUPERBIKE που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Σε ένα φοβερό αγώνα νικητής ήταν ο Λευτέρης Πίππος, με μία μοναδική προσπέραση στην τελευταία στροφή, κέρδισε την καρό σημαία, μπροστά από τον Σάκη Συνιώρη που οδήγησε τον αγώνα στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Το πρώτο μισό του αγώνα οδήγησε στην κορυφή ο Λευτέρης Πίππος με ένα φοβερό ρυθμό, κάνοντας και μια μικρή διαφορά στους πρώτους γύρους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Συνιώρη μείωσε την διαφορα του από τον Πίππο και τον πλησίασε και για αρκετούς γύρους η μάχη ήταν θεαματική με τον Συνιώρη να κάνει επιθέσεις συνεχώς στον Λευτέρη Πίππο, κυρίως στην Κ11, την τελευταία στροφή και την Κ1, την πρώτη στροφή της πίστας!

Ο Συνιώρης κατάφερε και πέρασε τον Λευτέρη Πίππο στην Κ1 και αμέσως άρχισε να ανοίγει την διαφορα του. Ο Πίππος κατάφερε και τον έφτασε και πάλι στους τελευταίους γύρους και κόλλησε στην ρόδα του.

Τελικά ο Πίππος έκανε την κίνηση του στα φρένα στην είσοδο της τελευταίας στροφής και έκανε την προσπέραση της νίκης, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που τον ειχε προσπεράσει ο Συνιώρης πριν από δυο χρόνια στην ίδια στροφή κερδίζοντας τότε αυτός!

Ο Λευτέρης Πίππος κατάφερε και πήρε μια περίφημη και θεαματική νίκη που πανηγύρισε!

Ρεπορτάζ του αγώνα >>>