Νέο KYMCO DT X360 “Adventure Crossover” Maxi Scooter – Photo – Video

Tο πρώτο “Adventure Crossover” Maxi Scooter, ενθαρρύνει τους αναβάτες να αναζητήσουν περιπέτειες

Στην παγκόσμια παρουσίαση νέων μοντέλων της Kymco αποκαλύφθηκαν τα νέα Kymco F9, DT X360 και KRV. Αυτά τα τελείως νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καινοτομίες και παγκόσμιες πρωτιές που ενθουσιάζουν τους αναβάτες.

«Η ιδέα Win My Heart βρίσκεται μέσα σε ό,τι κάνουμε στην Kymco», δήλωσε ο Allen Ko, πρόεδρος της εταιρείας. «Σε αυτή την εποχή της παγκόσμιας πανδημίας, οι άνθρωποι, περισσότερο από ποτέ, έχουν έντονα την επιθυμία να προσθέσουν ενθουσιασμό στην καθημερινή τους ζωή. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις τελευταίες προσπάθειες της Kymco για να ικανοποιήσουμε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των πελατών μας.»

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα scooter προορίζονται για χρήση αποκλειστικά στην πόλη. Υποθέτουν επίσης ότι οι αναβάτες scooter θέλουν απλώς να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους ως μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας.

Ωστόσο, οι αναβάτες scooter στην πραγματικότητα επιδιώκουν επίσης διαφορετικές εμπειρίες στη ζωή τους. Κάτω από την επιφάνεια βρίσκονται οι ανεκπλήρωτες αναζητήσεις των αστικών αναβατών να βγουν περιστασιακά από τη ζώνη άνεσης τους και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με περισσότερο από μισό αιώνα αφοσίωσης στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών, η Kymco παρουσιάζει το DT X360, ένα maxi scooter που αναδεικνύει την τελευταία καινοτομία της “Adventure Crossover” και παρέχει στους αναβάτες την ελευθερία να αναζητούν τις περιπέτειες που επιθυμούν στην καθημερινή τους ζωή.

Το DT X360 διαθέτει τις όρθιες αναλογίες και το συνδυασμό ρύγχους και φτερού στο μπροστινό σύστημα, που χαρακτηρίζουν το πνεύμα μιας μοτοσυκλέτας διπλής χρήσης. Έχει φαρδύτερο τιμόνι για εύκολη οδήγηση σε ανώμαλο δρόμο και υψηλότερη θέση οδήγησης που βελτιώνει την ορατότητα του αναβάτη.

Οι ελαφριοί τροχοί και τα ελαστικά που προσανατολίζονται στην περιπέτεια ενισχύουν περαιτέρω την ικανότητά του να οδηγείται σε ανώμαλες επιφάνειες.

Επιπλέον, το DT X360 διαθέτει σύστημα Keyless (χωρίς κλειδί), που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και έλεγχο του scooter. Διαθέτει επίσης σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (TCS) που αυξάνει σημαντικά τη σταθερότητα του οχήματος σε όλες τις συνθήκες.

Το έγχρωμο LED πολυόργανο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη μέγιστη αναγνωσιμότητα. Συνολικά, προσφέρει τη συνολική δυνατότητα στους αναβάτες να κάνουν εύκολα ελιγμούς στην αστική κυκλοφορία, να ταξιδεύουν άνετα στον αυτοκινητόδρομο και να εξερευνούν με αυτοπεποίθηση το άγνωστο όταν το επιθυμούν.

VIDEO

PHOTO GALLERY

«Τα F9, DT X360 και KRV έρχονται με καινοτομίες που προκαλούν αισθήσεις, εντείνουν τα συναισθήματα και διεγείρουν τους αναβάτες», δήλωσε o Allen Ko. «Καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε προσωπικά οχήματα που κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, τώρα ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείτε!»

PHOTO από την παρουσίαση των νέων μοντέλων της KYMCO για το 2021

VIDEO από την παρουσίαση των νέων μοντέλων της KYMCO για το 2021

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner