Ο Δημήτρης Βάμβας στον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στα Μέγαρα

Ο Δημήτρης Βάμβας συμμετείχε στον 4o αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στα Μέγαρα το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου  2019, στην μεγάλη κατηγορία Superbike.

Με το Kawasaki ZX10, να παρουσιάζει κάποια προβλήματα την Πέμπτη, ημέρα των ελευθέρων , δοκιμαστικών, δεν μπόρεσε να κάνει αρκετούς γύρους στην πίστα των Μεγάρων όπου είχε να οδηγήσει πάνω από ένα χρόνο!

Η ομάδα κατάφερε και ξεπέρασε το πρόβλημα και την επομένη ημέρα οδήγησε στα χρονομετρημένα κάνοντας  χρόνο 1.00.723, πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον καλύτερο τους χρόνο σε αυτήν την πίστα!

Στον αγώνα της Κυριακής  ο Βάμβας ξεκινώντας από την 7η θέση τερμάτισε στην 6η θέση, βαλτώνοντας και άλλο τον χρόνο του, γράφοντας νέα προσωπικό ρεκορ με 1.00.423΄.

Ήταν ουσιαστικά ένα θετικό διήμερο για τον Δημήτρη Βάμβα και την ομάδα του, αφού κατάφεραν να τερματίσουν στον αγώνα, βελτιώνοντας το προσωπικό του ρεκορ χρόνου και παρόλο που δεν κέρδισαν την θέση που θα ήθελαν δηλώνουν αισιόδοξοι για τον επόμενο διπλό αγώνα των Μεγάρων!

Ετσι ομάδα και οδηγός θα ξεκινήσουν προετοιμασία για ένα καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στο επόμενο ραντεβού που θα είναι στον διπλό (5ο και 6ο) αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που θα γίνει στα Μέγαρα στις 12 &13 Οκτωβρίου 2019.

Μετά και τον 4ο αγώνα (3ο για τον Βάμβα) βρίσκεται στην 6 η θέση της βαθμολογίας!

Χρήστος Φράγκος (Μηχανικός): «Τα συναισθήματα για αυτό τον αγώνα είναι μεικτά. Ένα πρόβλημα στην τροφοδοσία της μηχανής δεν μας άφησε να ολοκληρώσουμε τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Χάρη στην λειτουργικότητα της ομάδας το πρόβλημα λύθηκε την ίδια μέρα. Την ημέρα των χρονομετρημένων ο οδηγός μας έκανε 0.300 πιο γρήγορα από τον τελευταίο του αγώνα στα Μέγαρα (1ος του 2018) και την ημέρα του αγώνα άλλα 0,300 από τα χρονομετρημένα, δλδ 0,600 στο σύνολο από την τελευταία του φορά στα Μέγαρα. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να κάνουμε πιο γρήγορους χρόνους κάθε φορά που πηγαίνουμε στην εκάστοτε πίστα. Δυστυχώς τερμάτισε 6ος, πράγμα που δεν μας κάνει χαρούμενους αλλά βάση των ωρών δοκιμών που έχει κάνει στην πίστα και των προηγούμενων χρόνων που έχει καταφέρει βλέπουμε με θετικό πρόσημο το Σ/Κ. Τώρα προετοιμασία για τον 5ο και 6ο στα Μέγαρα και να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στον Σ. Συνιώρη από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Δημήτρης Βάμβας (οδηγός): «Ήταν ένα παράξενο τριήμερο για εμένα. Την Παρασκευή στα ελεύθερα στο ζέσταμα μου κατάλαβα κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία της μηχανής και τελειώνοντας το ζέσταμα το ανέφερα στην ομάδα μου. Ο μηχανικός μου Χρήστος Φράγκος μαζί με την ομάδα κατάφερε να λύσει το πρόβλημα εντός της ημέρας αλλά είχαν χαθεί τα ελεύθερα δοκιμαστικά. Έτσι έπρεπε να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα το Σάββατο στα χρονομετρημένα. Κατάφερα να κατεβάσω λίγο χρόνο από τον τελευταίο μου αγώνα, τον Μάρτιο του 2018. Την Κυριακή στον αγώνα δυστυχώς η εκκίνηση μου δεν ήταν καλή και δεν μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι κοντά με τους προπορευόμενους για να αγωνιστώ για κάτι καλύτερο. Το μόνο θετικό που έχω από το Σ/Κ είναι ότι έχω γράψει καλύτερο χρόνο μόνος μου χωρίς “βοήθεια”  από τους προπορευόμενους μου. Προπόνηση είναι το μυστικό για την επιτυχία και έχω καταλάβει ότι χρειάζομαι αρκετή σε αυτή την πίστα. Να ευχηθώ Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Σ. Συνιώρη από τον τραυματισμό του.»

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους χορηγούς μου που με στηρίζουν και κάνουν την συμμετοχή μου εφικτή, την ARP FRAGKOS, ARP ACADEMY, KAWASAKI HELLAS, RODAMOTO, PIRELLI, MOURATISGP, URIDE, PERVOLARAKIS, PAPASTAUROUSHOPS, CFCCARBONFIBERCUSTOMS, RiDER»

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner