Ο Jonathan Rea νικητής και του 2ου αγώνα (Superpole Race) στο Portimao – Αποτελέσματα

Ο Jonathan REA, όπως και στον πρώτο αγώνα, έστριψε πρώτος και έμεινε εκεί μέχρι την καρό σημαία στο τέλος του αγώνα, συνεχίζοντας την κυριαρχία του σε αυτή την πίστα!

Στην 2η θέση τερμάτισε ο Alvaro BAUTISTA, που για άλλη μια φορά έκανε ένα αγώνα κυνηγητού, αφού ξεκινώντας από την 6η θέση στην σχάρα , έστριψε 9ος και ετσι πάλι χρειάστηκε να τα δώσει όλα για να φτάσει στην 2η θέση μέσα σε 9 γύρους από τους 10 του αγώνα και να τερματίσει +2.103s πίσω από τον νικητή του αγώνα Jonathan Rea.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο  Alex LOWES, πάνω στην Yamaha του που κατάφερε και νίκησε στους πρώτους γύρους τον Sykes που ήταν δεύτερος και πάλεψε για την 2η θέση μέχρι τον προτελευταίο γύρο, οπού έχασε την θέση του από τον Bautista!

https://twitter.com/i/status/1170642668424192000

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Toprak RAZGATLIOGLU, που σε αυτόν τον αγώνα κατάφερε και νίκησε τον  Leon HASLAM στην σημερινή μάχη μεταξύ των Kawasaki

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Michael VAN DER MARK με την δεύτερη εργοστασιακή Yamaha, ενώ το πρώτο BMW ήταν στην 7η θέση με τον Tom SYKES.

Στην 8η θέση τερμάτισε ο Sandro CORTESE, μπροστά από τον Loris BAZ και τον Chaz DAVIES που έκλεισε την κορυφαία δεκάδα  του 2ου αγώνα (Superpole Race) στο Portimao!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner