Ο Keanu Reeves πρωταγωνιστεί με την μοτοσυκλέτα του στην διαφήμιση της SuperSpace

Ο ηθοποιός και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Arch Motorcycle, Keanu Reeves, αποκαλύπτει χιουμοριστική πλ ευρά του, μέσω μιας διαφημιστικής καμπάνιας.


H Squarespace, η δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας ιστοσελίδων, “στρατολόγησε” τον ηθοποιό και μοτοσικλετιστή, Keanu Reeves, να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη διαφημιστική εκστρατεία “Μήπως θα έπρεπε να φτιάξεις μια ιστοσελίδα;” ώστε να προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl LII, όταν οι Philadelphia Eagles θα αναμετρηθούν τους New England Patriots στη Μινεάπολις στις 4 Φεβρουαρίου.

Ένας μυστικιστής και λίγο επηρεασμένος από τον ρόλο του John Wick, ο Reeves περνάει λίγο “προσωπικό χρόνο ” στην έρημο, ανάβοντας φωτιά, ενώ ο συνομιλεί με τον εαυτό του για πώς να φτιάξει μια ιστοσελίδα. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την δημιουργική ομάδα της Squarespace. Μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων συνήθως κοστίζει 5 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα παραγωγής και το κόστος των διασημοτήτων.

“Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Keanu είναι μια ευγενική ψυχή”, δήλωσε ο David Lee, επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος της Squarespace. “Έχει ένα πνεύμα και μια δύναμη χαρακτήρα που είναι απολύτως μοναδική. “Ερωτεύτηκε” με το μήνυμα αυτής της καμπάνιας όσο και εμείς και εργαζόμασταν ακούραστα για να κάνουμε αυτό το project. Δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε καλύτερο άτομο για να συνεργαστούμε και ανυπομονούμε πραγματικά να μοιραστούμε αυτή την δουλεία με τον κόσμο τις προσεχείς εβδομάδες.


“Μετά τη συνάντηση με τον Keanu και την ενημέρωση για την εταιρεία και το όραμά του, ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με κανέναν άλλον”.

-David Lee, Squarespace CCO

https://www.instagram.com/p/BeifLrOgppI/?taken-by=squarespace

“Όταν έμαθα ότι αυτή η καμπάνια της Squarespace ήταν για το Super Bowl, ένιωσα πεταλούδες στο στομάχι μου”, δήλωσε ο Reeves σε δελτίο τύπου. “Λατρεύω το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να παρακολουθώ το Super Bowl και μου αρέσει η ψυχαγωγία των διαφημίσεων που αποτελούν μέρος του παιχνιδιού και της εμπειρίας”.