Ο Marc Márquez προπονείτε στο Aragon μαζί με τον αδερφό του Alex – VIDEO – Photo

Οι οδηγοί έχουν ξεκίνησαν να προπονούνται με μοτοσυκλέτες παραγωγής σε διάφορες πίστες, έτσι και τα αδέρφια Marquez βρέθηκαν στο Aragon, όπου οδήγησαν τα CBR 600 RR Honda τους, ενώ ο Alex σαν οδηγός της Ducati πλέον, περιμένει ακόμα το Ducati του.

Και οι δύο συνοδεύονταν από τον José Luis Martínez, τον José Luis Carrión Moreno και τον πατέρα τους Juliá, ολόκληρη την προσωπική τους ομάδα. Με αυτήν την ιδιωτική προπόνηση, η αναμονή θα είναι πιο ευχάριστη, αν και απομένει λιγότερο από ένας μήνας για το πρώτο τεστ προετοιμασίας, το τεστ IRTA 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου, στο Sepang.

Ο Marc Márquez σχολίασε πριν από λίγες ημέρες σε ένα ρεπορτάζ, στο επίσημο προφίλ του HRC, πώς περίμενε να είναι σωματικά κατά τη διάρκεια της preseason και είπε: « Αυτό το χειμώνα θα καταλάβουμε τι είναι το 100% του βραχίονα. Ένας βραχίονας που χειρουργείται τέσσερις φορές δεν θα είναι 100% ίδιος με τον άλλο βραχίονα. Η επιστροφή στους αγώνες ήταν καλή και έχει αυξηθεί, αλλά συνεχίζω να παρατηρώ δυσφορία σε ορισμένα σημεία. Αυτό το χειμώνα δουλέψαμε ειδικά στους πιο αδύναμους μυς, ώστε η αντιστάθμιση των ώμων και των χεριών γενικότερα να είναι καλή ».

Ο Alex έγραψε στα δίκτυά του: «Μια προπόνηση . ακόμη  Ανυπομονούμε για την έναρξη της προετοιμασίας στη Μαλαισία! » και ανέβασε φωτογραφίες από την προπόνηση, μαζί με τον αδερφό του Marc και τα κατοικίδιά του Shira και Stitch.

Είναι έκπληξη να βλέπεις τον νεότερο από τον Márquez ακόμα με Honda , αλλά η Ducati δεν του έχει δώσει προσωπική μοτοσυκλέτα για να προπονηθεί και χρησιμοποιεί τη δική του.

Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τον Alex Márquez με τη Ducati , με τη νέα σχεδίαση, στην παρουσίαση της Gresini Racing στις 21 Ιανουαρίου και αργότερα στη δοκιμή Sepang. Και ο Marc Márquez θα πρέπει να περιμένει ακόμη περισσότερο, μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, που η ομάδα της Repsol θα αποκαλύψει τη μοτοσυκλέτα της RC213V για το 2023.