Ο Marc Márquez στην πίστα του Aragon με CBR 600

Ο αναβάτης της Honda δεν επαναπαύεται και αυτή την Τετάρτη βρέθηκε στο Motorland Aragon, οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα του CBR 600.

Στην αρχή δεν γνωρίζαμε με βεβαιότητα τον λόγο της επίσκεψής του, αλλά ο ίδιος έχει δημοσιεύσει μια selfie στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μαζί με τη μοτοσυκλέτα του CBR 600, με το #93.

Σήμερα Πέμπτη δημοσίευσέ μια ακόμα φωτογραφία οδηγώντας το  CBR 600 στην πίστα του Aragon

Μετά από την δοκιμή του στο Portimao, ο Márquez δεν σταματά. Με το βλέμμα του στραμμένο στις πρώτες δοκιμές προετοιμασίας του 2022 -που θα γίνουν στη Sepang στις 5 και 6 Φεβρουαρίου-, ο Καταλανός οδηγός δεν επαναπαύεται και αυτή την Τετάρτη βρέθηκε στο Motorland Aragon.

Αυτό το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα είναι καθοριστικό για τον Marc Márquez. Αν ο αναβάτης της Honda συνεχίσει με τα καλά συναισθήματα θα είναι 100% στις δοκιμές της Sepang. Πριν από αυτό, θα συνεχίσει να δοκιμάζεται, είτε σε πίστες είτε στην εξάσκηση μοτοκρός. Ο οδικός χάρτης είναι απλός: αν πάει ομαλά, θα οδηγήσει με όλους τους συμπαίκτες του στη Honda για να αντιμετωπίσει τη σεζόν του 2022 από την αρχή. Η παρουσία του στις πρώτες δοκιμές φαίνεται κλειδί για την έναρξη της βελτίωσης της νέας μοτοσυκλέτας. Οι δοκιμές τόσο στη Sepang όσο και στην Ινδονησία μπορεί να αποτελέσουν σημείο καμπής για την ιαπωνική μάρκα και για τον ίδιο τον Marc.

Τα τελευταία νέα για την αποθεραπεία του Marquez είναι ότι προχωρά ευνοϊκά από τη διπλωπία του. Τα προβλήματα στον ώμο, φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Πριν λίγες μέρες μπόρεσε να απολαύσει την εμπειρία της οδήγησης της μοτοσυκλέτας του στο Portimao. Σε αυτή την επαφή τα πράγματα πήγαν πολύ καλά. Τόσο αυτός όσο και η Honda ελπίζουν ότι όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούσαν τον Ισπανό αναβάτη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο θα φύγουν.

 

Related Posts