Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον 1ο αγώνα στην Αργεντινή – Yamaha , Kawasaki και Ducati στο TOP 3 – Αποτελέσματα

Ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha με την Brixx WorldSBK) στα 25α γενέθλιά του πήρε την νίκη στον 1ο αγώνα του γύρου της Αργεντινής, κατακτώντας το 50ο βάθρο της καριέρας του και για την Yamaha το πρώτο βάθρο στο San Juan Villicum.

Ο Ραζγκατλιόγλου και ο Τζόναθαν Ρέα (Kawasaki Racing Team WorldSBK), παρόλο που ξεκίνησαν από την 2 και 5η θέση, έστριψαν 1ος και 2ος μένοντας στην ορυχή μέχρι το τέλος του αγώνα!

Ο Rea με μια ειδική εμφάνιση στο Kawasaki σε στιλ 90, πίεσε στους πρώτους γύρους αλλά στο τέλος αρκέστηκε στην 2η θέση.

Ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) κερδίζει το δέκατο βάθρο στην καριέρα του αφού προσπέρασε τον Axel Bassani (Motocorsa Racing) προς τα μέσα του αγώνα και έκλεισε το βάθρο, φέρνοντας το τρίτο εργοστάσιο στο βάθρο για τον πρώτο αγώνα, ενώ χάρισε στην Ducati το 980ο βάθρο στα WorldSBK!

Φοβερός σε απόδοση ο poleman, Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) που έπεσε μόλις στην 2η στροφή του αγώνα και συνέχισε στην τελευταία θέση. Κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα επιστροφής ο Redding, κατάφερε και τερμάτισε στην 9η θέση!

Το βάθρο του Rea, έδωσε στην Μεγάλη Βρετανία το 810ο  βάθρο στην ιστορία της.

Για την 4η θέση πάλεψαν ο Bassani και ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ο οποίος αγωνιζόταν με το Kawasaki του στα χρώματα εμπνευσμένα από το Top Gun για να γιορτάσουν την 125η επέτειο της Kawasaki. Ο Alex Lowes τερμάτισε στην 5η θέση.

Ο Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) τερμάτισε μπροστά από τον Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK), αντίστοιχα, έκτος και έβδομος.

Ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha με Brixx WorldSBK) τερμάτισε στην όγδοη θέση, μπέρτα από τον εκπληκτικοί Redding , ενώ ο Leon Haslam (Team HRC) έκλεισε την κορυφαία δεκάδα!

Related Posts