Οι αγωνιστικές ομάδες της Yamaha Racing για το 2016

Η Yamaha παρουσίασε όλες τις αγωνιστικές της ομάδες που θα συμμετέχουν σε όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα, σε αγώνες on road και off road (Yamaha Racing Racing line-up 2016) .

yamaha-world

Την παρουσίαση έκανε στα κεντρικά γραφεία της Telefónica, στη Βαρκελώνη, όπου είναι η έδρα της Movistar Yamaha MotoGP. Πέρα από την λαμπρή παρουσίαση της μεγάλης ομάδας του MotoGP που θεωρείτε η κορωνίδα των μοτοσυκλετιστικών αγώνων, έκανε την συνολική παρουσίαση όλων των ομάδων του 2016.

BNQNUKE46BQNHR0UDG21

Στο τέλος της παρουσίασης όλων των ομάδων ανέβηκαν στην σκηνή μαζί με τον Jorge Lorenzo και Valentino Rossi, όλοι οι οδηγοι της Yamaha!
Δείτε παρακάτω τους οδηγούς κάθε κατηγορία.

935N8G7LJKG4BMMHVVRL

Οι on-road αγωνιστικές ομάδες της Yamaha για το 2016

Η Yamaha, παγκόσμια πρωταθλήτρια MotoGP για το 2015 θα συμμετέχει και φέτος στην μεγάλη κατηγορία MotoGP 2016 με την νέα Μ1. Η Yamaha επίσης θα συμμετέχει με το YZF-R1 και YZF-R1M στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike (WorldSBK), FIM Superstock 1000 Cup (STK1000), και το FIM Endurance World Championship (FIM EWC).

yama-r-l
Jorge Lorenzo – Valentino Rossi

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2016
Jorge Lorenzo
Valentino Rossi
Bradley Smith
Pol Espargaró

Για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το MotoGP η Yamaha, περσινή πρωταθλήτρια ομάδα παρουσίασε την νέα M1 για φέτος της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP, με τους Jorge Lorenzo, Παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP 2016 και τον Valentino Rossi, 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή!

Με την Monster Yamaha Tech3 Team θα τρέξουν και φέτος οι αναβάτες Bradley Smith, ο οποίος κατάφερε την καλύτερη θεση στην βαθμολογία για αναβάτη μη-εργοστασιακό το  2015, και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Moto2 του 2013,  Pol Espargaró.

wsbk
Sylvain Guintoli – Alex Lowes

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike (WorldSBK) 2016
Alex Lowes
Sylvain Guintoli
Η Yamaha επιστρέφει στη σκηνή του παγκόσμιου πρωταθλήματος Superbike, μετά το 2011, με την νέα ομάδα Pata Yamaha Official WorldSBK Team.

Το νέο αγωνιστικό YZF-R1 θα οδηγήσουν οι ταλαντούχοι αναβάτες Alex Lowes και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike 2014, Sylvain Guintoli.

Florain-Marino---Riccardo-Russo-stk1000
Florain-Marino – Riccardo-Russo

Superstock 1000 Cup (STK1000) 2016
Florian Marino
Riccardo Russo

Στο FIM Superstock 1000 Cup, η Pata Yamaha Official STK1000 Team θα κάνει την επιστροφή της Yamaha με τους αναβάτες, Florian Marino και τον Riccardo Russo, οι οποίοι θα οδηγήσουν το YZF-R1M.

GMT94-Team
GMT94 Yamaha Official EWC Team

Endurance World Championship (FIM EWC) 2016

Με την GMT94 Yamaha Official EWC Team  φέτος θα έχει οδηγούς τους David Checa, Niccolò Canepa και Louis Rossi.

Με την YART Yamaha Official EWC Team θα τρέξουν στους τέσσερεις αγώνες αντοχής αυτή τη σεζόν με YZF-R1, οι αναβάτες Max Neukirchner, Iván Silva, Sheridan Morais και Broc Parkes.

YART-Official-Team
YART Yamaha Official EWC Team

Οι Off-road αγωνιστικές ομάδες της Yamaha για το 2016

Romain-Febvre---Jeremy-van-Horebeek--mxgp
Romain Febvre – Jeremy van Horebeek

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross MXGP 2016
Romain Febvre
Jeremy van Horebeek
Valentin Guillod

Η Monster Energy Yamaha Factory Team MXGP θα έχει για φέτος οδηγούς της τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή FIM Motocross MXGP 2015, Romain Febvre, και τον Jeremy Van Horebeek, με YZ450FM, στην μεγάλη κατηγορία, ενώ με την Kemea Yamaha Official MX, θα τρέχει ο Valentin Guillod, ο οποίος ανέβηκε από την κατηγορία MX2.

Kemea-Official-Yamaha-Team
Kemea-Official-Yamaha-Team

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross MX2
Benoit Paturel
Brent Van Donink
Aleksandr Tonkov
Julien Lieber

Wilvo-Standing-Construct-Yamaha-Official-MX2-Team
Wilvo-Standing-Construct-Yamaha-Official-MX2-Team

Το 2016 η Yamaha θα συνεχίσει να εκπροσωπείται και στην κατηγορία MX2 από δύο ισχυρές ομάδες: Kemea Yamaha Official MX με τους αναβάτες Benoit Paturel και Brent Van Doninck και η Wilvo Standing Construct Yamaha Official MX2 Team με τους αναβάτες, τον Aleksandr Tonkov και τον Julien Lieber.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro E1 2016
Mikael Persson
Jamie McCanney

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro E1 2016 η Yamaha θα συμμετέχει με την Miglio Yamaha Official Enduro1 Team με οδηγούς τον Mikael Persson και τον Jamie McCanney.

WR250F---Miglio-Yamaha-Official-Enduro1-Team
Miglio-Yamaha-Official-Enduro1-Team

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro E2 2016
Cristobal Guerrero
Loic Larrieu

Στην κατηγορία E2 η Yamaha επιστρέφει στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία με το νέο WR450F. O Cristobal Guerrero ανεβαίνει στην E2, και μαζί με τον Loic Larrieu, θα είναι οι οδηγοι της Outsiders Yamaha Official Enduro2 Team.

Y76CCJF74SDVWDIY5ESO

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner