19 April 2024
Track DayΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΗΜΕΡΟ EXTREME TRACKDAYS στα ΜΕΓΑΡΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 30/8/2015

Ελάτε να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι με την EXTREME TRACKDAYS που διοργανώνει ολοήμερη ελεύθερη δοκιμή μοτοσυκλετών στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων την Κυριακή στις 30/8/2015

ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 9:30 έως ΔΥΣΗ ΗΛΙΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: 9:00 – 11:00

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: 10:00 – 10:30

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:AΡΧΑΡΙΟΙ – ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ – ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ

Ο τεχνικός έλεγχος που διεξάγεται από τον έμπειρο μηχανικό Κώστα Σκαφίδα είναι υποχρεωτικός για όλους τους συμμετέχοντες.

Στην κατηγορία των αρχαρίων πλοηγοί θα είναι ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος (2 φορές πρωταθλητής Ελλάδος) και ο Σταύρος Τριντής, που θα είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων για επίλυση αποριών

Στην κατηγορία των αγωνιζομένων συμμετέχουν μόνο κάτοχοι ισχύοντος δελτίου αθλητού της αναγνωρισμένης Ομοσπονδίας, (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε), εν όψει της προετοιμασίας τους για τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην ίδια πίστα στις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Θα διατίθενται λάστιχα της DUNLOP προς πώληση σε προνομιακές τιμές για τους συμμετέχοντες με τεχνικό ελαστικών τον Νίκο Περιστερά.

Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (μπότες-φόρμες-γάντια) σε ποικίλα μεγέθη (μπότες από 41-47,φόρμες από 48-58) με προκράτηση σας στο τηλέφωνο της γραμματείας ή στο email sotzaf@techlink.gr

Όπως πάντα θα υπάρχει πλήρως επανδρωμένο νοσοκομειακό όχημα και παρουσία επαρκούς αριθμού έμπειρων-πιστοποιημένων κριτών.

Θα υπάρχει επίσης  η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας που δεν είναι σε κατάσταση να μετακινηθεί (λόγω πτώσης ή μηχανικής βλάβης) από την Moto Assistance.

Όπως πάντα οι φωτογράφοι της IGF PRODUCTIONS (www.igf.gr) θα είναι εκεί για να αποθανατίσουν την δράση σας στην πίστα αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα πιτς!

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές τηλεφωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε e-mail στο sotzaf@techlink.gr

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής παρακαλείσθε να ενημερώσετε έγκαιρα την γραμματεία.

EXTREME-30-8-2015

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events