Ο Χρήστος Παπανικολάου  νικητής της RACING στον 2ο αγώνα ΠΠΤ 2018 στην Τρίπολη

Ο Χρήστος Παπανικολάου νικητής του 2ου αγώνα της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2018 της κατηγορίας RACING που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Νικητής της κατηγορίας RACING ο μικρός Χρήστος Παπανικολάου, ο όποιος έκανε την δεύτερη νίκη της ημέρας, αφού κέρδισε νωρίτερα και στην κατηγορία νέων.

Ο μικρός Χρήστος Παπανικολάου που είναι μόλις 14 ετών και έχει την τύχη να τον προπονεί ο άνθρωπος με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην χωράς μας, ο Γιάννης Μπούστας, σε αυτό τον αγώνα πάνω σε ένα Honda 250cc Pre Moto3 μπήκε από την αρχή στην Κεφαλά του αγωνα και μέχρι να τερματίσει έμεινε μπροστά τερματίζοντας με 4.340s διαφορά από τον δεύτερο!

Για την δεύτερη θέση μάχη έδωσαν μέχρι τη μέση του αγώνα Λεφέβρ και Στάμου και Παργινό, με τον Στάμου να είναι από την αρχή μπροστά και τον Λεφέβρ να επιτίθεται συνεχώς στην Κ11, όπου πέρασε κάποια στιγμή αλλά στην έξοδο ο Στάμου κατάφερε και πέρασε πάλι μπροστά. Τελικά ο Αντρέας Λεφέβρ κατάφερε και πέρασε μπροστά από τον Στάμου και τερμάτισε στην 2η θέση κάνοντας μια διαφορά ασφαλείας από τον Στάμου!

Ο Βασίλης  Στάμου συμπλήρωσε το βάθρο των νικητών στην Τρίτη θέση κάνοντας έναν μοναχικό αγώνα προς το τέλος αφού δεν μπορούσε να απειλήσει τον Λεφέβρ, αλλά ειχε κάνει και μια μεγάλη διαφορα από τον τέταρτο!

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Ανδρέας  Παργινός, όπου στους πρώτους γύρους ήταν δυνατά και αυτός στην μάχη για την δεύτερη θέση με τους Στάμου –Λεφέβρ.

Τελικά δεν μπόρεσε να ακολουθητέε τον ρυθμό τους και έμεινε στην 4η θέση,  χωρίς να κινδυνέψει καθόλου!

Στην Πέμπτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Κίτσος αφού από την αρχή δεν έκανε καλή εκκίνηση και έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων, ενω στον 9ο γυρο ειχε μια έξοδο όπου τον καθυστέρησε πολύ.

Την εξάδα συμπλήρωσε ο Γιώργος Σώμος, όπου επανήλθε μετά από καιρό στους αγώνες, ενώ χθες στα χρονομετρημένα ειχε μια πτώση!

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Στέλιος Αργυρίου με ένα Aprilia Normal στον 2ο αγωνα του, ενώ ο Στράτος Χρονόπουλος τερμάτισε στην 8η θέση, μπαίνοντας δυο φορές στα pit αφού έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα!

Στην βαθμολογία τώρα μπροστά είναι ο Χρήστος Παπανικολάου με 45 βαθμούς όπως και ο Αντρέας Λεφέβρ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

R3RACE

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φωτογραφίες και Video με high light του αγώνα !

Related Posts