16 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Scooter Moto Festival στην Θεσσαλονίκη – 14-17/4/2016

Η μεγάλη γιορτή των δυο τροχών ξεκινά φέτος από τη Β. Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως στις 14-17 Απριλίου, με τις περισσότερες εταιρείες να έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους.

3899dfe821816fbcb3db3e3b23f81585_XL

Οι φίλοι μας από όλη τη Β. Ελλάδα θα έχουν την τύχη να δουν πρώτοι όλα τα νέα μοντέλα της χρονιάς αλλά και να τα οδηγήσουν!

Το SMF για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, με σύνθημα LIVE-LOVE-RIDE, θα δώσει στους επισκέπτες την αίσθηση ελευθερίας του δικυκλισμού, με μια παρουσία διαφορετική από αυτή που έχετε συναντήσει μέχρι τώρα σε κλασικούς εκθεσιακούς χώρους. Στο κτίριο 3 θα στηθεί ένα νέο concept, ένα μεγάλο κεντρικό lounge με χωροδικτύωμα, μπαρ, μουσική κάλυψη από dj, ρομποτικά φώτα, καθιστικό και τα περίπτερα με ανοιχτή δομή, έτσι ώστε όλος ο χώρος να φαίνεται από το κεντρικό lounge και να «υπογραμμίζει» ότι το festival είναι μια μεγάλη γιορτή!

_MG_5072
Scooter Festival Θεσσαλονίκη 2015

Στο διπλανό κτίριο (αίθουσα 2) θα γίνει η παράλληλη έκθεση BEST BUY MOTO εντελώς διαφορετική και καλύτερη οργανωτικά από αυτή της Αθήνας. Οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη σε πολύ χαμηλές τιμές σε μοντέλα του 2015 αλλά και παλιό stock προϊόντων με εκπτώσεις ως -80%.

Σε διαμορφωμένη διαδρομή, εντός της Δ.Ε.Θ., περισσότερες από 30 μοτοσυκλέτες και scooter θα βρίσκονται εκεί για test ride. Μαθήματα ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης θα γίνονται στο κτίριο 11 και φυσικά δεν θα λείπουν τα ακροβατικά με μοτοσυκλέτες, ATV και scooter από την ομάδα των SXS, όπως και ένα show έκπληξη που θα ανακοινωθεί ένα μήνα πριν το festival.

Thessaloniki SMF 2016

Η φετινή διοργάνωση του SMF στη Θεσσαλονίκη διοργανώνεται με τη συνεργασία της ΔΕΘ-HELEXPO.

Τον Απρίλιο λοιπόν, από 14 μέχρι και 17, σας περιμένουμε στο κέντρο της πόλης, στη Δ.Ε.Θ., για να δείτε αλλά κυρίως για να νιώσετε την εμπειρία των δύο τροχών!

Το Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO βρίσκεται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης και με όλα τα μέσα μεταφοράς.

-aerial3
Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Με εμπορικές και καταναλωτικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται με επιτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε εκθεσιακούς χώρους ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αποτελεί τον σημαντικότερο φορέα διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα από το 1926.

Additional Info

  • Έναρξη:Thursday, 14 April 2016
  • Λήξη:Sunday, 17 April 2016
  • Εγκαταστάσεις:Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο (ΔΕΣΚΘ) της ΔΕΘ HELEXPO
  • Περιοχή:Θεσσαλονίκη

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events