Σε φιλανθρωπική Δημοπρασία από το Two Wheels for Life, οι γλίστρες του Márquez από την νίκη του στο Sachsenring

Θέλετε να έχετε την δική σας υπογεγραμμένη γλίστρα γόνατου και ένα σετ γλίστρες αγκώνων του Marc Márquez από την απίστευτη νίκη του στο Sachsenring;

Το Two Wheels for Life και ο «βασιλιάς του δαχτυλιδιού», ο Marc Marquez, σας δίνουν την ευκαιρία να υποβάλετε προσφορά σε μια δημοπρασία για μια υπογεγραμμένη γλίστρα γόνατου και ένα σετ από τις γλίστρες αγκώνα που φορούσε, στην πρώτη του νίκη μετα από 581 ημέρες.

Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και βοηθήστε να υποστηρίξετε έναν σπουδαίο σκοπό ενώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα μικρό κομμάτι ιστορία του MotoGP!

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ >>>

Η νίκη στον αγώνα στο Grand Prix της Γερμανίας σημαίνει ότι ο Marc Marquez επεκτείνει το αήττητο ρεκόρ νίκης του σε 11 νίκες, 9 από αυτές είναι στην πρώτη κατηγορία.

Το Two Wheels for Life διοργανώνει εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων σε όλο τον κόσμο για προγράμματα που επιτρέπουν την υγειονομική περίθαλψη να προσεγγίσει αγροτικές κοινότητες στην Αφρική με αξιόπιστα συστήματα μεταφορών. Είναι η επίσημη φιλανθρωπική οργάνωση της FIM και του MotoGP ™ και με την υποστήριξή τους είναι σε θέση να διοργανώνουν μοναδικές εκδηλώσεις και να παρέχουν στους οπαδούς των αγώνων πρόσβαση σε αποκλειστικές εμπειρίες. Τα έργα που υποστηρίζονται σημαίνουν ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας μπορούν να προσεγγίσουν τα πιο απομονωμένα άτομα με την υγειονομική περίθαλψη που χρειάζονται απεγνωσμένα.

Ο Βασιλιάς Marquez επέστρεψε και κυριάρχησε στο Sachsenring – Αποτελέσματα

Ο Marc Marquez έκανε νέο ρεκόρ συνεχόμενων νικών σε μια πίστα και γράφει ιστορία!

Marc Marquez: “Ήταν η σημαντικότερη και πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου” – Ο Ισπανός ήταν ταχύτερος από το 2019

Related Posts