ΣΕΡΡΕΣ 10-11/6: Κορυφαία Εκδήλωση απο την EXTREME TRACKDAYS

Mία διαβαλκανική διοργάνωση ευρωπαϊκού επιπέδου στα πρότυπα των περίφημων trackdays  του εξωτερικού ανακοινώνει η EXTREME TRACKDAYS.Πιο συγκεκριμένα ,το Σάββατο 10/6 και την Κυριακή 11/6 η γνωστή εταιρία θα διοργανώσει στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ολοήμερες οργανωμένες δοκιμές  για αναβάτες κάθε επιπέδου.

Πιο συγκεκριμένα η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες αναβατών για Αρχάριους, Ενδιάμεσους, Προχωρημένους και Αγωνιζόμενους αντίστοιχα. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης θα διεξαχθεί  σεμινάριο επεξήγησης κανόνων ασφαλείας στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου θεωρείται υποχρεωτική  για όλους τους συμμετέχοντες. Ειδική μνεία θα δοθεί στις ομάδες των αρχαρίων και ενδιαμέσων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί-εκπαιδευτές που θα  επιδείξουν τις σωστές αγωνιστικές γραμμές, θα επιλύσουν οδηγικές απορίες  και θα επιτηρήσουν την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην πίστα.

Θα υπάρξει και  σεμινάριο με βασικές αρχές οδήγησης στην πίστα η παρακολούθηση του οποίου είναι δωρεάν.

Για όσους δεν διαθέτουν εξοπλισμό  υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης (φόρμα , μπότες, γάντια)  σε ποικίλα μεγέθη.

Υποχρεωτικός θα είναι και ο τεχνικός έλεγχος των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων που θα πραγματοποιηθεί από τον Κώστα Σκαφίδα  που μαζί με την ομάδα του θα είναι σε θέση να προβεί σε στήσιμο των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων,ρύθμιση αναρτήσεων αλλά και ζύγιση της μοτοσυκλέτας.

Σημαντική θα είναι η παρουσία της Dunlop με τον Νίκο Περιστερά  στον ρόλο του τεχνικού ελαστικών. Ο τελευταίος θα διαθέτει μόνο ελαστικά της ανωτέρω εταιρείας σε ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες ενώ θα είναι σε θέση να δώσει πολύτιμες συμβουλές για τις σωστές πιέσεις, θερμοκρασίες, τρόπο φθοράς κλπ. Τα ολοκαίνουργια για το 1017 μικτής χρήσης D212 GP RACER, τα «χαρακτά» αγωνιστικά D 212 GP και τα κορυφαία slick ΚR με τα οποία έχουν γραφτεί οι χρόνοι ρεκόρ στην συγκεκριμένη πίστα θα είναι εκεί !

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα των ολλανδικών λιπαντικών Quantum και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.

Επαγγελματίες φωτογράφοι θα καλύψουν την δράση εντός πίστας αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα πίτς  ενώ θα υπάρξει βιντεοσκόπηση  της εκδήλωσης που θα περιέχει και εναέρια πλάνα.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μοτοσυκλέτας με παραλαβή και παράδοση στον χώρο του συμμετέχοντα και δυνατότητα μεταφοράς τόσο του ιδίου όσο και φίλων ,συνοδών και μηχανικών με πούλμαν της οργάνωσης έτσι ώστε το διήμερο να μετατραπεί σε μια ξεκούραστη και απροβλημάτιστη εκδρομή. Όσο για το θέμα των ξενοδοχείων υπάρχουν δύο πακέτα προσφορών (οικονομικό και πολυτελείας).

Στο μεσημεριανό διάλλειμα θα υπάρξει προβολή των αγώνων ΜotoGP από την Catalunia της Ισπανίας και στα δύο καφέ της πίστας.

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

EXTREME TRACKDAYS Σέρρες: Δελτίο Πληροφοριών

Λίγες μέρες έμειναν έως  την έναρξη της εκδήλωσης  EXTREME TRACKDAYS στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το επόμενο Σαββατοκύριακο 10-11/6.Με τις προετοιμασίες να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί αναβάτες από όλη την χώρα ( αλλά και τα Βαλκάνια) περιμένουν το Σάββατο για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας.

Για την αποσυμφόρηση του γραμματειακού ελέγχου η γραμματεία θα λειτουργεί κανονικά ήδη από την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου από  την 15:30 -22:00 .

Η ύπαρξη υπηρεσίας security στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου εγγυάται ότι οι πύλες του θα παραμένουν ανοιχτά καθόλη την διάρκεια του 48 ωρου αλλά και την ασφάλεια του εξοπλισμού των συμμετεχόντων.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η παρουσία της Dunlop με τον τεχνικό της Νίκο Περιστερά να δίνει συμβουλές για το σωστή λειτουργία των ελαστικών και να παρουσιάζει τις νέες γόμες των αγωνιστικών ελαστικών. Φυσικά τα καινούργια ελαστικά D212 GP Racer, τα κορυφαία slick KR και τα «χαρακτά» αγωνιστικά D212 θα διατίθενται στον χώρο της Dunlop που θα είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της εκδήλωσης.

Οι παρευρισόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλήρη γκά μα των ολλανδικών λιπαντικών της Quantum και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.

H Skafidas Racing που έχει αναλάβει τον τεχνικό έλεγχο όλων των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων θα προσφέρει την δυνατότητα σέρβις και επισκευής εμπρός ανάρτησης (αλλαγή σε λάδια,τσιμούχες ,ξύστρες ) για τα κυριότερα μοντέλα της αγοράς.

Η ίδια ομάδα τεχνικών μπορεί να αναλάβει επιτόπου το σωστό στήσιμο των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων με ηλεκτρονική μέτρηση βύθισης (sag) και ανάλυση κατανομής βάρους.

Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα μικροεπισκευών ύστερα από πτώση (αντικατάσταση μανετών ,ποδοστηρίων,επισκευή φαίριγκ) αλλά και η αντικατάσταση υλικών τριβής για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

Κατά την διάρκεια trackday θα υπάρχει η δυνατότητα μέτρησης του ακριβούς βάρους μοτοσυκλέτας του κάθε συμμετέχοντα.

Η όλη εκδήλωση έχει και εναέρια κάλυψη με τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο Drown τα πλάνα από το οποίο θα είναι στην διάθεση των συμμετεχόντων.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το  καινούργιο μοντέλο της SHOEI, XSPIRIT 3.Πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας που σχεδιάστηκε βάσει των δεδομένων που καταγράφηκαν από την χρήση του στα MotoGP.

Εφόσον  μιλάμε για MotoGP το μεσημέρι του Σαββάτου και Κυριακής θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ανταπόκριση του Δημήτρη Διατσίδη για τα δοκιμαστικά και τον αγώνα της Catalunia στις δύο καφετέριες του Αυτοκινητοδρομίου.

Καθόλη την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης αυτοκίνητο της οργάνωσης θα προσφέρει την δυνατότητα μεταφοράς δοχείων βενζίνης για ανεφοδιασμό αλλά και  ατόμων από και προς τα ξενοδοχεία διαμονής τους.

O Νίκος Μουράτης που διαθέτει τις αντιολησθητικές μεμβράνες  της STOMP , τα αγωνιστικά εξαρτήματα της 4Racing και ντύνει τις μοτοσυκλέτες των πλοηγών με φαίριγκ της Sebimoto, θα είναι παρών με  τις  ιστοσελίδες Bikerspirit,και motograndprix.gr ,το περιοδικό ΜΟΤΟ,  και την  εταιρεία αναψυκτικών SPIRITRADE  να είναι οι κυριότεροι από τους φορείς που θα παρευρίσκονται και έχουν συμβάλλει με τον τρόπο τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner