28 March 2024
Track DayΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Vespa trackday 13/10/2012

To Vespa Club Πειραιά σε συνεργασία με το Knee Down Club και την πίστα καρτ Σπάτα διοργανώνουν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου Vespa trackday.

 

Στην ουσία πρόκειται για ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης που σκοπό έχει να μέσω της οδήγησης στην πίστα να μας κάνει καλύτερους στο δρόμο! Δάσκαλος θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας, πιστοποιημένος εκπαιδευτής του California Superbike School.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 4:00μ.μ. και αφού γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις θα αρχίσουμε με τη θεωρία. Πρακτική στην πίστα πάλι θεωρία και πάλι μέσα! Μετά το τέλος θα υπάρχει ελεύθερο στην πίστα για όσο αντέξουμε.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ιδιοκτήτες vespa (δίχρονες και τετράχρονες), LML, Bajaj, και Lambretta..

Στο χώρο υπάρχει μπαρ και το βραδάκι θα υπάρχουν και σουβλάκια προς 1 ευρώ έκαστο!

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν το scooter τους σε καλή μηχανική και λειτουργική κατάσταση και χωρίς περιττά αξεσουάρ (παρμπρίζ, φώτα, καθρέφτες κτλ). Επίσης απαραίτητος
είναι και ο εξοπλισμός ασφαλείας του αναβάτη: κράνος, γάντια, μποτάκια μπουφάν και παντελόνι με προστατευτικά. Αν δεν υπάρχει παντελόνι έστω ένα ζευγάρι επιγονατίδες.

 

 

Πώς θα έρθετε στην πίστα καρτ Σπάτα:
· Αττική Οδός προς Μαρκόπουλο
· Ακολουθείτε την έξοδο “Οδός Παιανίας-Σπάτων” και στο stop που ακολουθεί κάνετε αριστερά
· Στη μικρή πλατεία (Round about) που θα συναντήσετε κάνετε δεξιά
· Περνάτε μέσα από τα Σπάτα και μετά από περίπου 2 χλμ. συναντάτε ένα φανάρι όπου στο δεξί σας χέρι έχει ένα Super Market Γέγος. Στο φανάρι κάνετε αριστερά.
· Στη διχάλα που ακολουθεί κάνετε αριστερά
· Στη μικρή πλατεία (Round about) που φθάνετε περνάτε απέναντι
· Σε περίπου 500μ. θα βρείτε την πίστα στο δεξί σας χέρι
Εναλλακτικά για όσους δεν προτιμούν την Αττική οδό μπορείτε να έρθετε από τη λεωφ. Μεσογείων στη διασταύρωση με τη λεωφ. Σπάτων στρίβετε δεξιά. Προχωράτε όλο ευθεία και φτάνετε στα Σπάτα. Ακολουθήτε τις παραπάνω οδηγίες.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το vespafans.gr και το vespaforumhellas.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνείτε με τα: 6974830805 και info@vespaclubpiraeus.gr.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events