19 April 2024
VIDEOSΠαν.Πρ.Ταχ. 2012

VIDEO – ΑΓΩΝΑΣ SUPERSPORT, ΤΥΜΠΑΚΙ 3oς Αγώνας Π.Π.Τ 8/7/2012

VIDEO ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ΑΓΩΝΑ στο Τυμπάκι της κατηγορίας  SUPRSPORT, ΑΠΟΝΟΜΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ !

Η κατηγορία της μάχης και του μεγάλου ανταγωνισμού στήθηκε στην σχάρα εκκίνησης με τον Σάκη Σινώρη στην pole position και τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλος στην δεύτερη θέση, τρίτο τον Σωτήρη Μπεγνή και τον Αλεξ Παπαγεωργίου να συμπληρώνει την πρώτη σειρά.

Εκκίνηση και πρώτος στρίβει ο Αλεξ Παπαγεωργίου με τον Σινιώρη πίσω του και τον Παναγιωτόπουλο τρίτο και τον Καρακατσάνη πίσω του, η μάχη είχε αρχίσει και το κλίμα έγινε καυτό όχι μονό από την ζέστη.

Στον δεύτερο γύρο ο Καρακατσάνης είχε περάσει στην δεύτερη θέση μπροστά από τον Μπεγνή που πέρασε στην τρίτη θέση μπροστά από τον Σινιώρη και Παναγιωτόπουλο. Ακριβώς πίσω τους ο Κουτσουμπός μπροστά από τον Περιστερά σε μια μάχη που κράτησε μέχρι το τέλος με νικητή τον Κουτσουμπό 6ο και τον Περιστερά 7ο .

Στους επομένους δυο γύρους ο Παναγιωτόπουλος με ένα καταπληκτικό τρόπο οδήγησης κατάφερε και πέρασε και τον Μπεγνή και τον Καρακατσάνη και έφτασε στην δεύτερη θέση να κυνηγά τον Παπαγεωργίου, που τελικά κατάφερε και πέρασε τρεις γύρους αργότερα και χωρίς να κλείσει το γκάζι συνέχισε να κάνει μια κούρσα σε φοβερό ρυθμό πετυχαίνοντας έτσι και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα, αλλά και ολόκληρης της ημέρας στην πίστα σε όλες τις κατηγορίες με χρόνο 00′ 53.369 !

Ο Σινιώρης ακλούθησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον Παναγιωτόπουλο κάνοντας και αυτός ένα καταπληκτικό αγώνα αφού κατάφερε και αυτός και πέρασε τους Καρακατσάνη , Μπεγνή και Παπαγεωργίου .

Τρίτος τερμάτισε ο Μπεγνής αφού κατάφερε και πέρασε τον Παπαγεωργίου που τελικά τερμάτισε 4ος μπροστά από τον Καρακατσάνη που τερμάτισε 5ος.

Ο Τζωρτζόπουλος τερμάτισε 8ος πίσω από τον Περιστερά και μπροστά από τον Μανδρώνη που ηταν 9ος και ο τελευταίος που πήρε την καρό σημαία. Ο Χάλαρης εγκατέλειψε στον 17ο γύρο.

Με αυτήν την 2η νίκη ο Παναγιωτόπουλος έβαλε τα θεμέλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για το 2012 αφού έχει αποκτήσει μια διαφορά 17 βαθμών από τον δεύτερο Καρακατσάνη που έχει μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον τρίτο Σινιώρη και τον περσινό πρωταθλητή Παπαγεωργίου πολύ κοντά τους , ανάβοντας έτσι τις μάχες για τους δυο επομένους αγώνες του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ POLE POSITION & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΣΙΝΙΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟ

ΚΑΜΕΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΩΤΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΦΙΩΤΑΚΗ

ΜΟΝΤΑΖ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΩΤΑΚΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
BIKER SPIRIT MAGAZINE
© 2012

 

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events