INSIDE Ducati Lenovo Team: 17ο επεισόδιο – VIDEO από τα παρασκήνια του αγώνα στo Motegi
Στο Grand Prix της Ιαπωνίας, η Ducati έζησε μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της φετινής σεζόν. Όλα τα κομμάτια βρήκαν τη θέση τους, όλα δέσανε ιδανικά σε μια ημέρα που ξεπέρασε αριθμούς, στατιστικά και ρεκόρ. Ήταν κάτι πολύ περισσότερο: ήταν μήνυμα, ήταν συναίσθημα, ήταν καθαρή αγωνιστική ψυχή.
Ο Marc Marquez ανέβηκε ξανά στην κορυφή, στέλνοντας σε όλους το μήνυμα της αντοχής και της δύναμης. Παρά τις δυσκολίες, τον πόνο και τα εμπόδια, κατάφερε να επιστρέψει στη νίκη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η αποφασιστικότητα ξεπερνά κάθε στατιστική. Για τη Ducati, η επιτυχία αυτή ήταν ένα ισχυρό παράδειγμα επιμονής και αγωνιστικού πάθους.
Στην ίδια πίστα, ο Pecco Bagnaia έδειξε ότι είναι πιο δυνατός κι από Σαμουράι. Σε μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις, δεν λύγισε ποτέ. Δεν παραπονέθηκε, δεν εγκατέλειψε, αλλά με αφοσίωση και τη στήριξη όλης της ομάδας του, ανέβηκε τον δύσκολο ανήφορο και στάθηκε όρθιος ως πραγματικός κύριος και πρωταθλητής.
Η Ducati έκλεισε αυτήν τη μαγική μέρα με δύο διαχρονικούς ύμνους που ταίριαξαν απόλυτα με το πνεύμα της στιγμής: το “Beautiful Day” των U2 και το “We are the Champions” των Queen. Δύο τραγούδια που θα συνοδεύουν για πάντα μια μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ.