Ο Razgatlioglu απογοητευμένος στο Portimao δηλώνει: “Ένιωσα σαν να οδηγούσα ξανά ένα 600αρι”

Ο αναβάτης της Yamaha, Toprak Razgatlioglu, τα έδωσε όλα το Σαββατοκύριακο το διήμερο αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike στο Portimao, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν αγώνα, με κορυφαίες μάχες μέχρι την καρό σημαία στον 2ο αγώνα που ήταν σχεδόν αντιγραφή του αγώνα Superpole!

Μετά τον τελευταίο αγώνα, ο αναβάτης της Yamaha εξέφρασε την απογοήτευσή του με ένα δυνατό χτύπημα στο ρεζερβουάρ που ήταν τόσο έντονο που ενεργοποιήθηκε ο αερόσακος στη δερμάτινη στολή του. Στο parc ferme, ο Razgatlioglu φαινόταν ασυνήθιστα συναισθηματικός. Σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις, έδωσε το 200 τοις εκατό για να κερδίσει τον αγώνα.

https://twitter.com/i/status/1708478769873203318

«Δεν είμαι χαρούμενος. Ήμασταν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά μετά έπρεπε να αποδεχτούμε την ήττα», είπε ο Razgatlioglu φανερά απογοητευμένος και θυμωμένος μετά την ήττα στον αγώνα της Κυριακής και αργότερα ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμα του θυμού: «Δεν είναι συνήθως το στυλ μου.»

Ο Razgatlioglu ρίσκαρε πολύ για να μείνει μπροστά από τον Bautista. «Ειδικά στον τελευταίο γύρο, προσπάθησα να τα δώσω όλα σε κάθε στροφή. Ήμουν ήδη πολύ θυμωμένος μετά τον αγώνα Superpole. Τώρα χάσαμε ξανά τη νίκη στην τελευταία στροφή. Η Ducati είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην τελευταία στροφή », σχολίασε.

Ο Razgatlioglu μπήκε στην τελική στροφή πρώτος και επιτάχυνε στο εσωτερικό της στροφής στον αγώνα Superpole και στο εξωτερικό της στροφής στον 2ο κύριο αγώνα. «Βγαίνοντας από την στροφή έβλεπα ήδη την καρό σημαία. Αλλά η μοτοσυκλέτα μου δεν επιτάχυνε άλλο. Με τη Ducati είναι διαφορετική ιστορία», είπε ο Razgatlioglu.

https://twitter.com/i/status/1708476325327987067

«Μπορούσε να με προσπεράσει εξωτερικά αρκετά εύκολα. Όταν σηκώθηκε η μοτοσυκλέτα του, συνέχισε να επιταχύνει. Η μοτοσυκλέτα μου δεν είχε δύναμη. Ένιωθα σαν να οδηγούσα ένα 600αρι», είπε ο Razgatlioglu. «Όσον αφορά την επιτάχυνση, της Ducati του ήταν απίστευτη. Όλοι γνωρίζουν ότι η Ducati είναι μια πολύ γρήγορη μοτοσυκλέτα».

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner