Ο Μarc Marquez μιλάει για τη σεζόν 2025 : Αυτό το πρωτάθλημα ήταν η πιο δύσκολη μάχη της καριέρας μου – VIDEO
Ο Marc Marquez περιγράφει τη φετινή χρονιά ως την πιο δύσκολη αλλά και την πιο σημαντική της καριέρας του, τονίζοντας πως η μεγαλύτερη μάχη που έδωσε ήταν με τον ίδιο του τον εαυτό. Με έναν νέο τραυματισμό στο τέλος της σεζόν, αλλά με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι, δηλώνει ήρεμος και σίγουρος ότι ο χειμώνας θα του επιτρέψει να προετοιμαστεί χωρίς πίεση.
Σημείο-κλειδί της χρονιάς θεωρεί το GP του Κατάρ, εκεί όπου μετά το λάθος στο Όστιν κατάλαβε ότι είχε ξαναβρεί την ταχύτητα και την ψυχραιμία που χρειάζεται για να ελέγχει κάθε κατάσταση.
Ο Ισπανός μιλά και για την ιδιαίτερη σχέση του με τον αδερφό του, Alex, επισημαίνοντας πως έπρεπε να ξεκαθαρίσουν ότι ό,τι συμβαίνει στην πίστα μένει εκεί, ώστε να συνεχίσουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Αναφέρεται επίσης στον Pecco Bagnaia, πιστεύοντας πως θα επιστρέψει δυνατός στις δοκιμές της Μαλαισίας, ενώ δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη του προς τη Ducati για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Με το βλέμμα στο 2026 και στους νέους κανονισμούς, δηλώνει πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα όμως όσο συνεχίζει να αγωνίζεται, θα το κάνει μόνο με έναν στόχο: να ξαναπαλέψει για το πρωτάθλημα.











