Με πέντε αναβάτες θα συμμετάσχει η Honda-Team HRC στο Dakar Rally 2015

H αγωνιστική ομάδα της Honda–Team HRC ανακοίνωσε τα ονόματα των αναβατών με τους οποίους θα συμμετάσχει για 3η συνεχή χρονιά στο το Dakar Rally 2015 με τη νέα αγωνιστική μοτοσυκλέτα της εταιρείας CRF450 RALLY.

5453_TeamHRC_Dak15_Pres_1658

Την ομάδα των τριών αναβατών της Honda HRC που συμμετείχε στο Dakar Rally 2014 και αποτελούνταν από τους: Helder Rodrigues (Πορτογαλίαl, 35), Joan Barreda (Ισπανία, 31) και Paulo Goncalves (Πορτογαλία, 35) θα ενισχύσουν και άλλοι δύο αναβάτες, ο Jeremias Israel (Χιλή, 33) και η Laia Sanz (Ισπανία, 28).

Το Dakar Rally θεωρείτε ένας από τους εξαντλητικούς αγώνες μοτοσυκλέτας στον κόσμο. Ο αγώνας του 2015 θα ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Διανύοντας μία διαδρομή 9,000 χλμ σε διάστημα δύο εβδομάδων κατά μήκος της Αργεντινής, Βολιβίας και Χιλής, ο αγώνας θα τερματίσει στις 17 Ιανουαρίου πίσω στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Οι πέντε αναβάτες της ομάδος HRC έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το Dakar Rally 2015, συμμετέχοντας σε άλλους παραπλήσιους αγώνες.

Ο Helder Rodrigues, Joan Barreda και ο Paulo Goncalves έχουν συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος 2014 FIM Cross-Country Rallies World Championship. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Paulo Goncalves κέρδισε τον 1ο αγώνα της χρονιάς, το Abu Dhabi Desert Challenge, ενώ ο Joan Barreda κέρδισε το Sealine Cross-country Rally στο Qatar. Επιπλέον ο Jeremias Israel θεωρείται ένας από τους καλύτερους Χιλιανούς αναβάτες και η Laia ή “Super Woman” ήταν η καλύτερη γυναίκα αναβάτης η οποία τερμάτισε στην 16η θέση της γενικής κατάταξης στο Dakar Rally 2014.

Ο αγωνιστική ομάδα της Honda, Team HRC θα συμμετέχει στο Dakar Rally 2015 κάτω από την καθοδήγηση του Γενικού Διευθυντή Martino Bianchi και του Διευθυντή της ομάδος Katsumi Yamazaki. Team Manager είναι ο Wolfgang Fischer, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση αγωνιστικών ομάδων. Ο Wolfgang Fischer είναι μέλος της ομάδος από το 2013 και στόχος του είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner