Το νέο καυτό ημερολόγιο της Barracuda για το 2014

Μόλις αφήσαμε πίσω μας το 2013 και μπήκαμε στο 2014 έτσι η Ιταλική εταιρία αξεσουάρ μοτοσικλέτας  ‘Barracuda’ κυκλοφόρησε το νέο της ημερολόγιο όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

barracuda-calendario2014

Ρίχνοντας μια ματιά  στις φωτογραφίες των μοντέλων που διακοσμούν με την εμφάνιση τους το ημερολόγιο του 2014  μπορούμε να ισχυριστούμε με ασφάλεια ότι είναι το πιο καυτό ημερολόγιο τους.

barracuda-calendar-girls-2014_01

Ακόμα και ο Jorge Lorenzo, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο για την εταιρεία για δύο χρόνια και πόζαρε με το ρωσικό μοντέλο Τατιάνα στο ημερολόγιο του 2010 και  με την Barbara Bogi το 2011, θα ζήλευε και θα επιθυμούσε να βρεθεί ανάμεσα στις  Andriana Hula και Elisa Giovanetti  στην καυτή φωτογράφιση για το ημερολόγιο του 2014.

barracuda-calendar-girls-2014_05

Η Barracuda, όπως είπαμε είναι ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς κατασκευαστές αξεσουάρ μοτοσικλέτας , όπως φώτα , φλας , καθρέφτες , κιτ πινακίδας , stands και τιμόνια για μάρκες όπως η Aprilia , Ducati , Honda , Kawasaki , Suzuki , MV Agusta , Triumph και Yamaha .

barracuda-calendar-girls-2014_02

Η εταιρεία που εδρεύει στην Φλωρεντία ήταν ένας από τους επίσημους χορηγούς για το World Superbike για  το 2013 όπως επίσης και της ομάδας Pata Honda στο World Supersport και της GO & FUN Honda Gresini στο MotoGP .

barracuda-calendar-girls-2014_06

Απολαύστε λοιπόν τα καυτά μοντέλα στις φωτογραφίες που ακολουθούν όπως επίσης και το backstage βίντεο της φωτογράφισης  του ημερολογίου .

Backstage Calendario Barracuda 2014

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner