4 July 2024
MotoGPΔιεθνή Επικαιρότητα

Η Laguna Seca βγαίνει από το ημερολόγιο του MotoGP το 2014 !!!

Επιβεβαιώνοντας μια από τις χειρότερες φήμες του  περασμένου Σαββατοκύριακου, δόθηκε η επίσημη δήλωση που λέει ότι η παράκτια πίστα της Καλιφόρνιας δεν θα φιλοξενήσει το πρωτάθλημα MotoGP  το 2014.

mazda-raceway-laguna-seca+cover

Ο κυριότερος λόγος που η Laguna Seca λήγει την συνεργασία της με το motogp έχει οικονομικό χαρακτήρα, καθώς οι υπεύθυνοι της πίστας δήλωσαν μεταξύ άλλων ότι δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Dorna .

Λόγο των οικονομικών εξελίξεων δεν μπορούν να φιλοξενηθούν τρεις αγώνες στις ΗΠΑ. Οι διαχειριστές της  Laguna Seca δηλώνουν επίσης ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις διοργανώσεις της Indianapolis  και του Texas έτσι αναγκάζονται να αποχωρίσουν ελπίζοντας στο  εγγύς μέλλον να είναι σε θέση να επιστρέψουν το πρωτάθλημα MotoGP στις εγκαταστάσεις τους.

rossiVSstoner

Η όμορφη πίστα της Καλιφόρνιας μας έχει χαρίσει στο παρελθόν μεγάλες συγκινήσεις ειδικά στην πολυφημισμένη στροφή  corkscrew με τις ιστορικές μάχες του Valentino Rossi με τον  Casey Stoner το 2008 και με τον Marc Márquez  φέτος . Ελπίζουμε νε μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στο καλεντάρι του motogp και να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές.

Marc-Marquez-Passing-Valentino-Rossi

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner