4 July 2024
Motocross 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Superbmotos.com & η e-novo.gr σχεδίασαν τα φορτηγα, των αθλητών της YAMAHA για το Motocross 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ MOTOCROSS απο την Superbmotos.com & e-novo.gr

IMG_5543

Είχαμε την τιμή, να μας ανατεθεί από την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα της YAMAHAMOTORCO. , ο σχεδιασμός των φορτηγών, των αθλητών που θα λάβουν μέρος, για τη φετινή χρονιά, στο Motocross.

IMG_5558

Με την πείρα, την εμπειρία και την γνώση τόσων χρόνων ενασχόλησης αλλά και την αμέριστη εμπιστοσύνη των συνεργατών μας από την e-novo, προχωρήσαμε αρχικά στον σχεδιασμό του concept, και στην συνέχεια, στις προσαρμογές που απαιτούντο, για το κάθε ένα φορτηγό ξεχωριστά. Αντιμετοπίζοντας αρκετά θέματα στην προσαρμογή, που όμως έπρεπε να λυθούν, ώστε να μοιάζουν όλα ίδια τα φορτηγά, ασχέτου των διαστάσεων και των ιδιομορφιών που είχαν!

Το τελικό αποτέλεσμα, στην συνολική τους εμφάνιση στις πίστες μέχρι τώρα, μας δικαίωσε. Μια εικόνα, ένα ενοιαίο αλλά και δυναμικό σύνολο, είναι αυτό που ξεχωρίζει, άμεσα από τις υπόλοιπες ομάδες, όποτε εμφανίζονται τα φορτηγά της YAMAHA!

Vans_on_Track

Ο στόχος επετεύχθη, οι υπέυθυνοι της YAMAHA ευχαριστημένοι, οι συνεργάτες μας, ευχαριστημένοι κι’ εμείς υπερήφανοι για το αποτέλεσμα του σχεδιασμού μας, για άλλη μια φορά!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την YAMAHA, όπου μέσω του επίσημου αντιπροσώπου και διανομέα στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. μας εμπιστέυθηκαν εκ νέου.

Yamaha_Van

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner