3ος Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του σωματείου Ο.ΔΙ.ΚΟ. για την διοργάνωση του 3ου γύρου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην αναβαθμισμένη πίστα των Πετρανών στην Κοζάνη.SCRAMBLE1Οι πυρετώδεις προετοιμασίες του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.) με την αρωγή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχουν φτάσει στο αποκορύφωμα τους και όλα είναι έτοιμα για τον έκτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Πετρανών στις 04-05./06/16. Η πίστα έχει δεχτεί σημαντικές αλλαγές στους χώρους της φιλοξενίας των θεατών και των αγωνιζομένων ενώ έχει σχεδιαστεί από την αρχή το δίκτυο παροχής νερού που είναι αναγκαίο για την αντιμετώπιση της σκόνης.

Στο πλευρό της διοργάνωσης εκτός από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι ο χορηγός του πρωταθλήματος Moto Way – Bel Ray  Γ.Καμπράνης Α.Ε. αλλά και η εταιρεία υγρών καυσίμων “Ελίν” που ενισχύει οικονομικά τον αγώνα και επιπλέον με μια πρωτότυπη κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, παρέχει δωρεάν καύσιμα στους αγωνιζόμενους για τις ανάγκες τους.

Στον αγωνιστικό τομέα σε όλες τις κατηγορίες του πρωταθλήματος, οι τίτλοι δεν έχουν κριθεί και αναμένετε ο ανταγωνισμός να είναι σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Σε συνδυασμό με την άρτια προετοιμασία της πίστας, όλα συνηγορούν για έναν άκρως θεαματικό αγώνα όπου οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν στην αμφιθεατρική πίστα των Πετρανών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.) σας περιμένουμε για να παρακολουθήσουμε από κοινού, ακόμα ένα συναρπαστικό αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Δυτικής Μακεδονίας 2016

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner