25 July 2024
Scramble 2014ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

4ος Αγώνας Περιφ. Πρωτ. Scramble Κεντρ. Ελλάδος. Καλαμπάκα 16/11/2014

Η ΜΟΛΕΤ Συνδιοργανώνει με την MAΣΚ τον  4ο Αγώνα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Κεντρικής Ελλάδος στην Καλαμπάκα.  

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 στην περιοχή ανατολικά του Παλιού Στρατοπέδου (ΠΑΠ) του Δήμου Καλαμπάκας

4molet_2014

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : ΜΟΛΕΤ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: MAΣΚ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 16/11/2014-ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΡΘΡΟ 1 – ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: Πούλιος Σωτήρης
Μέλη: Καϊκης Άγγελος, Γατσάς Ιωάννης

Αγωνοδίκης: Γερόπουλος Πέτρος

Παρατηρητής: Κούγιας Ηλίας.

Αλυτάρχης: Τσιάμης Βασίλειος
Γραμματεία: Τσικέλης Χρήστος, Καϊκης Άγγελος Τεχνικός Έφορος: , Γατσάς Ιωάννης.
Ιατρική κάλυψη: Θεραπευτικό Κέντρο ̈ΑΡΩΓΗ ̈

ΑΡΘΡΟ 2 – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί από την Κυριακή το πρωί από τις 09:00 μέχρι τις το πέρας του αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 3 – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ α) ΓΕΝΙΚΑ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 στην περιοχή ανατολικά του Παλιού Στρατοπέδου (ΠΑΠ) του Δήμου Καλαμπάκας. Είναι ο χώρος που είχε διεξαχθεί η ειδική cross test του αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro το Μάιο του 2014

Απόσταση από Καλαμπάκα με κατεύθυνση προς Γρεβενά 5km. β) ΔΙΑΔΡΟΜΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 3 χλμ. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής είναι σε λιβάδι με χόρτο, λίγο κομμάτι σε ρέμα, με συνδυασμό ανοιχτής διαδρομής και κάποιες τεχνικές δυσκολίες . Η διάρκειά του για τις κατηγορίες S1, S2, S SENIOR είναι 90 ́ λεπτά συν δύο γύρους. Για την Κατηγορία SB 45 min συν 1 γύρο

γ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Αθλητές των Αθλητικών Σωματείων των περιοχών: Κεντρικής Ελλάδας, εκτός αυτών που συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro & Motocross.

Αθλητές που συμμετέχουν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ή είναι εκτός περιοχής, μπορούν να συμμετέχουν στις κατηγορίες SE (Expert) & SB

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 35,00 €

Η δήλωση συμμετοχών γίνεται μόνο μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε., (www.e-amotoe.gr) και μόνο μέσω των Αθλητικού Σωματείου στο οποίο είναι εγγεγραμμένος ο Αθλητής μέχρι το Σάββατο 15/11/2014.

Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές επιβαρύνονται με 20 €

ΑΡΘΡΟ 4 – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

S1 Δίχρονες από 100 κ.ε. έως 144 κ.ε. και τετράχρονες έως 250 κ.ε. Μαύρο φόντο – Λευκοί αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 1)

S2 Δίχρονες από 175 κ.ε. και άνω και τετράχρονες από 290 κ.ε. και άνω. Κόκκινο φόντο – Λευκοί αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 2)

S Senior

Ενιαία ηλικιακή κατηγορία. Συμμετέχουν οι γεννηθέντες πρίν και το 1981. Κίτρινο φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 3)

SE (Expert)

Κατηγορία που δεν βαθμολογείται, ούτε προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα.

SB

Για τον αγώνα της Καλαμπάκας, ο Μ.Α.Σ.Κ., ενεργοποιεί την κατηγορία SB.!
H κατηγορία SB δεν βαθμολογείται, ούτε προσμετρά σε κάποιο πρωτάθλημα και αγωνίζονται σε αγώνα 45min + 1Γύρο Και Ξεκινούν σε ξεχωριστό σκέλος Συμμετέχουν αθλητές από 15 ετών και άνω με μοτοσυκλέτες 100 κ.ε. και άνω. Μπλε φόντο – Λευκοί αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 4)

Στις κατηγορίες S1, S2 και S Senior μπορούν να συμμετάσχουν όσοι αθλητές δεν συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro και Motocross της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε.

ΑΡΘΡΟ 5 – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – PARK FERME

Ο Τεχνικός Έλεγχος των μοτοσυκλετών θα γίνει την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 από τις 09:00 μέχρι τις 10:30 και θα υπάρχει χώρος στάθμευσης (Park Ferme) στον οποίο θα παραμένουν οι μοτοσυκλέτες μετά τον τεχνικό έλεγχο και μέχρι την εκκίνηση του αγώνα. Στον ίδιο χώρο θα παραμένουν οι μοτοσυκλέτες και μετά τον τερματισμό έως ότου παρέλθουν οι προθεσμίες των ενστάσεων.

ΑΡΘΡΟ 6 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ενημέρωση των αθλητών θα γίνει μετά το πέρας του τεχνικού ελέγχου στον χώρο της εκκίνησης.

ΑΡΘΡΟ 7 – ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ

Ο ανεφοδιασμός και η επισκευή της μοτοσυκλέτας γίνεται στον ειδικό χώρο ο οποίος είναι σηματοδοτημένος με πινακίδες Εισόδου – Εξόδου τις οποίες ελέγχουν κριτές. Οι αθλητές πρέπει να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών και κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον χώρου επισκευών η μοτοσυκλέτα πρέπει να έχει σβησμένο τον κινητήρα. Στην περίπτωση που ο αθλητής επισκευάζει ή ανεφοδιάζει με καύσιμα την μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα σε λειτουργία αποκλείεται από τον αγώνα.

ΑΡΘΡΟ 8 – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Οι ενστάσεις πρέπει να υποβάλλονται από τον ίδιο τον ενιστάμενο. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα.

Δεν γίνεται δεκτή ένσταση εναντίον διαπίστωσης γεγονότος που δηλώνεται από τον αλυτάρχη, τους εφόρους εκκίνησης και τερματισμού ή από οποιονδήποτε άλλο έχει ορισθεί από την οργάνωση για την διαπίστωση αυτού του γεγονότος.

Το κόστος της ένστασης είναι ίσο με παράβολο συμμετοχής. Οι ενστάσεις υποβάλλονται:

• για αντικανονική συμμετοχή συμμετέχοντος ή αναβάτη το αργότερο 30′ λεπτά μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης.

• κατά των αποτελεσμάτων εντός 30′ λεπτών μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων.

• για τεχνικούς λόγους εντός 30 ́ λεπτών μετά τον τερματισμό του αγώνα στο PARK FERME.

ΑΡΘΡΟ 9 – ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Όλοι οι συμμετέχοντες αναβάτες είναι ασφαλισμένοι για προσωπικά ατυχήματα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές των μοτοσυκλετών, των εξαρτημάτων και παρελκυμένων τους, λόγω ατυχήματος, πυρκαγιάς ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας.

ΑΡΘΡΟ 10 – ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Η απονομές θα γίνουν στο τέλος του αγώνα σε προκαθορισμένο μέρος στον χώρο του αγώνα.

Θα απονεμηθούν Κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους: 4ο, 5ο και 6ο.

Σας περιμένουμε…!!!

Το ΔΣ του Μ.Α.Σ.Κ.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner