6ο Trail Ride 2014 – 19 Οκτωβρίου. Γνήσιο Μάρμαρο!

Αν και το καλοκαίρι ακόμα καλά κρατεί, η προχθεσινή Κυριακή με το δυνατό αεράκι και την πτώση της θερμοκρασίας μας έβαλε στο φθινοπωρινό κλίμα πάνω στην ανεμοδαρμένη Πεντέλη που έλαβε χώρα το 6ο Φιλικό Trail Ride.

_DSC0481

Μετά από μια ασφάλτινη διαδρομή 20 χιλιομέτρων από την αγαπημένη μας έδρα, το Limit Up στο Κρυονέρι, το χώμα –για την ακρίβεια η μαρμαρόπετρα- μας περίμενε στην Άνω Πεντέλη για έναν κύκλο 110 χιλιομέτρων, που για πολλούς φάνηκε πολύ μεγαλύτερος!

 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν το δυσκολότερο Trail Ride της χρονιάς, λόγω δυσκολίας του, αλλά παράλληλα η διαδρομή που ήταν πολύ τεχνική και η ομορφιά του τοπίου αποζημίωσε άπαντες. Από την κορυφογραμμή της Πεντέλης στη Σπηλιά Νταβέλη, στο Νταού και στην Νέα Μάκρη, και από το Διόνυσο και το καινούργιο φράγμα, στο «Γερμανικό Νεκροταφείο» και τα λατομεία.

IMG_1881

Όπως πάντα, στο τερματισμό τιμήθηκαν οι ιδιαίτερες παρουσίες, όπως οι γηραιότεροι αναβάτες – Μάνος Κιλημάντζος και Γιώργος Οικονομάκος (62 ετών παρακαλώ!), οι καλύτεροι «φωτογράφοι» από στιγμιότυπα της διαδρομής, Βασίλης Φωτόπουλος και Κώστας Χατζηγιαννάκης, οι Rookies στα Trail Ride, ο πιο χαμένος, η πιο παλιές μοτοσυκλέτες (Κώστας Βλαχάκης με Kawasaki KLR 250 και Δημήτρης Αγγελόπουλος με Cagiva Elephant 750), κτλ.

IMG_1974

Αξιόλογη η παρουσία της τετρακίνητης παρέας από την Εύβοια – Ερέτρια που το διασκεδάσανε δεόντως με τα 4Χ4!

IMG_2112

Καθώς ο χειμώνας βρίσκεται προ των Πυλών, τα χώματα –αλλά και οι πέτρες- μαλακώνουν, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ραντεβού μας για τις 23 Νοεμβρίου στο 7ο Trailride, (σύντομα περισσότερες πληροφορίες) για να ολοκληρώσουμε την χρονιά στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο, με ένα Νυχτερινό –μικρό κι εύκολο- 8ο Trail Ride με κατάληξη σε Ταβέρνα για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

 

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

 _DSC0569

Να ευχαριστήσουμε όσους στηρίζουν τον όμορφο θεσμό που έχει εδώ και χρόνια θεσπίσει το Off Road Team, όπως την MyTrack, το Chalidias Electrics, την Michelin, το GPC Power Factory την Aurora Rally Equipment, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner